Spot Sterren

Wauw was dat nou...? Tijdens Tina Festival zie je de allerleukste artiesten. Geniet bij het hoofdpodium van geweldige optredens, spot jouw favoriete sterren op Tina's Sterrenloper, stap binnen in Tina's Wereld waar het tijdschrift tot leven komt en dans met coole TikTokkers in Tina's TikTok Tent.

De komende tijd worden alle sterren bekendgemaakt. Houd het programma en @tinafestival op Instagram in de gaten voor de laatste updates!

Híer spot je de sterren tijdens Tina Festival

Hoofdpodium

Op het hoofdpodium komen de hele dag door spetterende optredens voorbij. Geniet van jouw favoriete artiesten en zing en dans mee met de leukste muziek. Eén ding is zeker: stilstaan is bijna onmogelijk bij het hoofdpodium!

Neem een kijkje in het programma om te zien welke artiesten hier optreden.

Sterrenloper

Droom jij ervan om jouw favoriete YouTuber of TikTokker in het echt te spotten? Sla een bezoekje aan Tina's Sterrenloper dan zeker niet over! De hele dag komen hier de tofste sterren voorbij. Dit is jouw kans om jouw helden te zien die normaal gesproken alleen op je beeldscherm voorbijkomen. Wie weet scoor je zelfs een handtekening!

Neem een kijkje in het programma om te zien welke sterren er over Tina's Sterrenloper lopen.

Tina's Wereld

In Tina's Wereld is het één groot feest! Stap binnen in een roze wereld waar Tijdschrift Tina tot leven komt. Hier leer je jouw favoriete sterren nóg beter kennen tijdens verschillende interviews en spellen, ontmoet je de striptekenaars van Tina én stel je al jouw vragen tijdens verschillende Q&A's. Dit wil je niet missen!

Neem een kijkje in het programma om te zien wie er langskomen in Tina's Wereld.

TikTok Tent

Kan jij uren scrollen op TikTok en ken jij alle dansjes uit jouw hoofd? Dan is Tina's TikTok Tent écht wat voor jou! Hier komen namelijk de tofste TikTokkers langs. En het allerleukste: je kan zelfs een eigen TikTok met ze maken. Is dat geen droom die uitkomt?