Programma

Van het spotten van de tofste sterren en geweldige optredens waarbij je niet stil kan blijven staan tot Tina's Wereld en de feestelijke TikTok-tent: hier vind je precies wat er allemaal te doen is tijdens het allerleukste feestje van het jaar!

Let op: het programma wordt de komende weken aangevuld.

Shoppen

Ontdek een uitgebreid aanbod van kraampjes met unieke producten, ambachtelijke lekkernijen en de laatste wintermode om jezelf of anderen mee te verwennen. Laat je verrassen door geweldige acties en vertrek naar huis met tassen vol moois.

Workshops

Op dé Winterfair steek je je handen uit je mouwen tijdens verschillende creatieve workshops. Of je nu van kunst, handwerk of culinaire creaties houdt, er is voor elk wat wils.

Optredens

Geniet tussen het shoppen en de workshops door van geweldige optredens van artiesten, auteurs en columnisten op verschillende podia.

Binnenkort volgt hier de programmering.

Lekkernijen

Aan lekkernijen geen gebrek op dé Winterfair. Laat je inspireren in het kooktheater door culinaire experts die heerlijke winterse gerechten bereiden, waarbij je alvast kunt proeven van de smaken van het seizoen. En geniet van lekkernijen die je smaakpapillen zullen verwennen.