June 27, 2024

Déze sterren spot je op Tina Festival!

Tina Festival is natuurlijk een groot feest waar je kan shoppen, in coole attracties kan én jouw favoriete sterren spot! Het wordt een gezellige boel op het podium, de Sterrenloper, de TikTokTent en in Tina's Wereld, want déze artiesten zijn erbij!

Zing en dans mee met te gekke optredens

De voetjes gaan van de vloer bij het grote podium, want niemand minder dan Unity, Marc Floor, Joyliana, Robin de Haas, Infinity, Roxy Dekker* en nog véél meer artiesten. Hier wil je bij zijn!

Spot jouw favoriete sterren op de Sterrenloper

De Sterrenloper is dé plek om een glimp van jouw favoriete influencers, TikTokkers en artiesten op te vangen. Maak mooie foto's van de sterren, ga als een echte ster op de foto in de 360-camera en wie weet scoor je zelfs een handtekening. Onder anderen Faye Lieve, Zafayna, Berend Jan Koole, Mylene & Rosanne, Stefania, Mixed Up en R.E.D. komen voorbij. Maar dat is natuurlijk lang niet iedereen. Neem een kijkje in het programma om te zien welke artiesten naar Tina Festival komen. De meeste sterren lopen ook zeker over de loper!

Leer artiesten beter kennen in Tina's Wereld

In Tina's Wereld komt tijdschrift Tina tot leven en leer je artiesten beter kennen tijdens verschillende Q&A's. Stel bijvoorbeeld jouw vragen aan Unity, Quinn & Aaron en de jongens en meiden van Mixed Up. In Tina's Wereld móét je geweest zijn!

Maak video's met bekende TikTokkers in de TikTokTent

Kan jij uren scrollen op TikTok én vind je het leuk om zelf TikTok's te maken? Kom dan langs in de TikTokTent, waar je samen met presentator Jesse van Wieren, Teachersquad, Ashley Guijt, Jayden Lans, Jade Speelman en Vijftal superleuke video's kan maken.

Benieuwd welke artiesten nog meer naar Tina Festival komen? In het programma vind je alle namen. Let op: het programma wordt de komende tijd aangevuld. Er komen dus nog meer sterren bij. Houd ook @tinafestival op Instagram en Facebook in de gaten voor de laatste updates.