Home - Kaartjes

Kaartjes

Tina Festival 2018 22 & 23 september

YES! Je kunt nu je kaartjes bestellen voor Tina Festival. In de voorverkoop scoor je je kaartje natuurlijk met korting. Je betaalt slechts € 23 (€ 20 voor Mazzelmeiden) en profiteert daarmee van een korting van € 7 ten opzichte van het kassatarief.

Een bezoek aan Tina Festival is één groot feest. Naast al het leuks dat Attractiepark Duinrell je te bieden heeft, zorgt Tina dat er heel veel extra te doen is voor jou en je besties. De tofste YouTubers en Musers zijn aanwezig en grote artiesten zingen hun grootste hits voor jou op het Tina Sterrenstage. Het thema Circus kom je natuurlijk overal tegen en je kunt megaveel shoppen!

LET OP: Mazzelmeiden (Tina abonnees) ontvangen in de week van 12 april  een Tina Festival brief bij Tina editie 16 met daarin een speciale code. Alleen met deze code krijg je korting op je Tina Festival kaartje. Da’s pas echt mazzel! Kortom: bewaar deze brief dus heel goed of verzilver gelijk je kortingscode.

Jij kunt je kaartjes ook scoren bij de Primera! Kijk op de website van Primera om te ontdekken waar de dichtstbijzijnde winkel is bij jou in de buurt.

Wil jij een heel weekend feestvieren op Tina Festival? Dan kun je ook een weekendarrangement boeken! Klik hier voor meer info.

Klik hier als jij je kaartje wil updaten met extra’s!