Home - Nieuws - Zo wordt jouw Tina Festival topper dan top

Zo wordt jouw Tina Festival topper dan top

Wiehoe! Tijdens Tina Festival is zó veel leuks te doen, dat je bijna niet weet waar je moet beginnen! Want… hoe zorg je ervoor dat je niks mist? Check deze lijst en afvinken maarrr!

Tikibad = tof

Bikini en handdoek mee? Check! Jij bent klaar voor een plons in het Tikibad! Roetsj van één van de glijbanen of dobber lekker in het golfslagbad. Voor het Tikibad moet je je Tina Festival kaartje upgraden.

Tina Festival pet

Een feestje vieren in stijl? Dat doe je met de enige echte Tina Festival pet! Heb je ‘m tegelijk met je Tina Festival kaartje besteld? Dan kun je je pet ophalen tijdens Tina Festival. Heb je ‘m (nog) niet besteld? De petten zijn ook te koop bij de Tina pick-up tent.

Tina social stages

Bij de Tina social stages is het een komen en gaan van sterren. Jouw favo YouTubers en TikTokkers komen allemaal langs voor een toffe Q&A bij Tina’s razende reporter. Wil je een meet & greet met jouw favo YouTuber? Hiervoor moet je je kaartje upgraden.

Ouderlounge

Heeft je moeder geen zin om mee te gaan in de attracties? Of is je vader niet zo’n grote fan van Lisa & Lena? Op Tina Festival is een speciale ouderlounge waar je ze lekker achter kunt laten. Enne… ze kunnen er shoppen, lezen en koffie drinken. Goeie deal, toch?

Attracties

Tijdens Tina Festival zijn alle attracties op attractiepark Duinrell open. Durf jij in de Wild Wings of sjees jij liever van de Rodelbaan?

Circusveld

Warm je vast op voor het swingen en zingen bij de Tina Sterrenstage. Op het circusveld leer je coole trucjes waarmee je iedereen zult verbazen én je bent lekker in beweging. Leuheuk!

Tina Glitterstage

Hier schitteren de coolste sterren van heel dichtbij. Dat wordt één groot feest!

Tina Sterrenstage

Zingen en swingen doe je de hele dag met jouw favo artisten bij de Tina Sterrenstage. Bij wie wil jij vooraan staan? Check hier het programma dat tot nu toe bekend is.

MRKT

Shoppen? Yes, je leest het goed! Op MRKT kun jij urenlang shoppen bij de leukste tentjes.

DIY-veld

Tekenen, knutselen of ontwerpen: het DIY-veld is dé plek om iets nieuws te doen. Ga met een hoofd vol ideeen of een toffe creatie naar huis. Voor een workshop moet je je vooraf online inschrijven.

>> Scoor hier je Tina Festival kaartje

Ook interessant?