Home - Vragen over parkeren en vervoer

Vragen over parkeren en vervoer

Hoe kan ik het beste naar Tina Festival komen?
Het is verstandig om met het openbaar vervoer naar Tina Festival te komen. Zo kom je niet in de file te staan en weet je zeker dat je lang kunt genieten van al het leuks.

Bus- en treinreizen
Tina Festival heeft een samenwerking met NS en OAD Busreizen, om bus- en treinreizen naar Tina Festival zo makkelijk mogelijk te maken.

Busreis
Wil je met de bus naar Tina Festival? OAD Busreizen heeft geregeld dat je op verschillende plekken in Nederland kunt opstappen en voor de deur van Attractiepark Duinrell wordt afgezet. Extra leuk: bij deze busreis ontvang je een supertoffe Tina Festival pet, een cool Tina Festival armbandje, toegang tot het Tikibad en nog meer leuke extra’s. Boek hier Tina Festival kaartjes inclusief busreis óf alleen een busreis.

Treinreis
Liever met de trein naar Tina Festival? Scoor dan via NS je Tina Festival kaartje met een dagretour naar Den Haag Centraal. Daar stap je in een speciale pendelbus die jou voor de deur van Attractiepark Duinrell afzet. Vet handig! Extra leuk: bij deze deal ontvang je ook toegang tot het Tikibad én een toffe Tina Festival popsocket.

Pendelbus
Vanaf Den Haag Centraal worden pendelbussen ingezet om alle bezoekers naar Attractiepark Duinrell te brengen. In de ochtend rijden de pendelbussen tussen 08.30 uur en 11.30 uur. ’s Middags rijden de bussen tussen 15.30 uur en 20.00 uur. Er rijden constant ongeveer twaalf bussen heen en weer. De busrit van Den Haag Centraal naar Tina Festival duurt ongeveer een half uur. Er passen tussen de 50 en 55 personen in deze bussen. De buskaart is goed voor een heen- én terugreis. Koop hier een kaartje voor de pendelbus.

Kan ik mijn kinderen ook afzetten bij Tina Festival?
Dat kan zeker! Hiervoor heb je een kiss & ride kaart nodig. Deze kaart is gratis en is later via deze website verkrijgbaar. Heb je al Tina Festival kaartjes gekocht? Dan ontvang je een bericht wanneer deze kaarten te koop zijn.

Waar kan ik parkeren?
Parkeren kan tijdens Tina Festival op en rond Attractiepark Duinrell. Koop hier een parkeerkaart.

Kan ik mijn kind met de auto brengen?
Ja. Hiervoor heb je een gratis Kiss & Ride kaart nodig. Deze kun je hier bestellen.