De kaartverkoop van Tina Festival is nog niet gestart >> Houd de socials in de gaten voor de laatste update!
Het allerleukste feestje van het jaar Het allerleukste feestje van het jaar
Home - Vraag & antwoord

Vraag & antwoord

 

Tina Festival 2022

Wat is Tina Festival?

Tina Festival is het allerleukste feestje van het jaar! Een weekend lang shoppen, swingen bij optredens, gillen in attracties, leuke workshops volgen en de tofste YouTubers en TikTokkers spotten. Je kunt één dag komen, maar ook een heel weekend!

Waar en wanneer is Tina Festival?

Tina Festival vindt plaats op zaterdag 17 en zondag 18 september in Attractiepark Duinrell. Het volledige adres is: Duinrell 1, 2242 JP Wassenaar

Worden er weer Tina Awards uitgereikt?

Yes! Het Tina Festival gaat door én de Tina Awards vinden ook weer plaats! We houden je via deze pagina op de hoogte over wanneer deze plaats zal vinden, op wie je kunt stemmen en hoe. Hou Instagram in de gaten voor meer nieuws hierover.

Moet er een volwassene mee naar Tina Festival?

Tina Festival is te bezoeken zonder volwassen begeleiding. Check wel bij je ouders/verzorgers of ze dit een goed idee vinden. Spreek van tevoren goed af waar je wordt opgehaald en neem het telefoonnummer van thuis ook op een briefje mee voor het geval je telefoon uitvalt. Spreek met je besties een plek in Duinrell af waar jullie elkaar treffen als jullie elkaar onverhoopt kwijtraken. Een goede plek hiervoor is het Infopunt bij het Kikkerrad.

Let op: zwemmen in het Tikibad kan onder de 12 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene.

Wil je een Duinrell-arrangement boeken? Dit kan alleen als er een volwassene meegaat. Neem contact op met Duinrell als je hierover vragen hebt. Boek je arrangement via www.duinrell.nl/tina of neem contact op met Duinrell: 070 5155255 / info@duinrell.nl

Is Tina Festival toegankelijk voor mindervaliden?

Tina Festival vindt plaats in Attractiepark Duinrell. Dit park is toegankelijk voor mindervaliden. Hou er wel rekening mee dat niet alle attracties op Duinrell toegankelijk zijn voor mindervaliden en sommige paden minder goed begaanbaar zijn. Op vertoon van je invalidepas mag je een begeleider meenemen die geen kaartje hoeft te kopen. Jij zelf moet dus wel gewoon een kaartje kopen, dan mag je begeleider op vertoon van jouw invalidepas met jou mee naar binnen.

Wat zijn de huisregels?

Die vind je hier.

Is er wifi in Duinrell?

Nee.

Zijn er kluisjes?

In Duinrell vind je kluisjes naast de toiletten, tegenover de Ballenzee en in restaurant de Schaapskooi (0,50 – 1,00 euro). De kluisjes in het Tikibad zijn gratis.

Hoe kun je betalen op Tina Festival?

Je kunt Tina Festival bijna alleen maar pinnen! Houd daar rekening mee.

Bij wie kun je terecht voor gevonden voorwerpen, mocht je iets kwijtraken op het Tina Festival?

Tijdens Tina Festival kun je terecht bij de informatiebalie. Na het Tina Festival proberen we alle gevonden voorwerpen aan de rechtmatige eigenaar terug te geven. Tina is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van of schade aan jouw persoonlijke bezittingen.

Met de auto?

Het is mogelijk om de auto bij Duinrell te parkeren. Hiervoor heb je een parkeerkaart nodig. Deze kun je voor € 15,00 tegelijk met je Tina Festival kaartjes bestellen in de shop. Let op: er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Er zijn verschillende parkeerterreinen. Het kan zijn dat je naar een parkeerterrein wordt geleid waarna je na het parkeren met een gratis pendelbus naar Duinrell wordt gebracht. Word je weggebracht? Hiervoor moet je een speciale (gratis) kiss & ride-kaart bestellen. Hierover volgt binnenkort ook meer informatie.

Waar kun je naartoe als je vragen hebt?

Tot en met 17 september kun je je vragen mailen naar  kaartjes@tinafestival.nl. Op het evenement zelf staan bij de informatiebalie medewerkers van de Tina Festival voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt hier ook terecht voor het melden en afgeven van gevonden voorwerpen.

Wat is de dresscode van Tina Festival 2022?

Het thema is Feestje van je dromen! Trek al je favoriete pastelkleuren uit de kast en droom weg bij je feestelijke outfit. Roze, roze en nog eens roze! Maar ook paars, lichtblauw en lila zijn helemaal TOP in dit thema.  Weet je niet zo goed wat je aan moet doen? Check dan hier het artikel bomvol inspiratie!

Wanneer kan ik kaartjes kopen?

De kaartverkoop start 19 mei.

Wat kost een kaartje?

Kijk hier voor alle info over Tina Festival kaartjes en de prijzen.

Hoe laat begint en eindigt Tina Festival?

Tina Festival is van 09.00 tot 19.00 uur. Sta na afloop niet in de file en neem nog lekker een duik in het Tikibad of blijf nog een hapje eten bij één van de restaurants. Die zijn namelijk geopend tot 21:00 uur! 

Meet & Greets + Workshops

Hoe lang duren de workshops?

Alle workshops duren 30 minuten. Let op: zorg dat je op tijd bent!

Wat kost een meet & greet- of workshopkaartje?

Een meet & greet kaartje scoor je voor 6,50, een workshopkaartje voor 5,00.

Zijn er genoeg kaartjes?

Er is een beperkt aantal meet & greet- en workshopplekken beschikbaar. Dit betekent dat niet alle bezoekers een kaartje kunnen scoren. De meet & greet- en workshopkaartjes zijn dan ook vaak snel uitverkocht, dus wees er snel bij! Voor de meet & greet werken we daarom met een loting, om iedereen evenveel kans te geven om zijn of haar idool te ontmoeten. Je moet je hiervoor inschrijven vanaf 9 augustus. Let op: de inschrijving sluit 19 augustus! Je krijgt voor 25 augustus bericht als je bent ingeloot. Op 25 augustus komen de overige meet & greet kaartjes online, dus als je bent uitgeloot kun je dan alsnog een kaartje bemachtigen. Maar ook hier geldt: wees er snel bij, want op = op! Zorg daarom dat je meedoet aan de loting, om je kans te vergroten. Heb je geen kaartje kunnen scoren? Niet getreurd: bij de DWonderstage kun je de hele dag meekijken en sterren spotten. En met een beetje mazzel kun je nog een toffe foto maken ook! Naast workshops zijn er een heleboel activiteiten waar je aan mee kunt doen, zonder dat je daarvoor een kaartje nodig hebt.

Wanneer gaan de kaartjes voor de meet & greets en workshop in de verkoop?

De verkoop voor de workshops start 25 augustus om 17.00 uur. Voor de meet & greets is er een loting, om iedereen evenveel kans te geven zijn of haar idool te ontmoeten. Je kunt je inschrijven voor de loting van 9 tot 18 augustus. Let op: de loting sluit 19 augustus! Op 23 augustus start de loting en krijg je vanzelf bericht als je bent ingeloot. Zit je er niet bij? Dan start op 25 augustus de verkoop van de overige meet & greet kaartjes. Maar wees er snel bij, want op = op!

Moet je een Tina Festival kaartje hebben om een meet & greet/workshop te kopen?

Ja, alleen met een Tina Festival kaartje kun je een extra kaartje kopen.

Vervoer

Met de auto?

Het is mogelijk om de auto bij Duinrell te parkeren. Hiervoor heb je een parkeerkaart nodig. Deze kun je voor € 15,00 tegelijk met je Tina Festival kaartjes bestellen in de shop. Let op: er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Er zijn verschillende parkeerterreinen. Het kan zijn dat je naar een parkeerterrein wordt geleid waarna je na het parkeren met een gratis pendelbus naar Duinrell wordt gebracht. Word je weggebracht? Hiervoor moet je een speciale (gratis) kiss & ride-kaart bestellen. Hierover volgt binnenkort ook meer informatie.

Hoe kom ik bij Tina Festival?

Het is verstandig om met het openbaar vervoer naar Tina Festival te komen. Zo sta je niet in de file en weet je zeker dat je lang kunt genieten van al het leuks. Scoor hiervoor het speciale buskaartje voor de pendelbus vanaf Den Haag Centraal tegelijk met je toegangskaartje. Let op: de eerste pendelbus rijdt een uur voor de opening van Tina Festival.

Met het openbaar vervoer?

Vanaf Den Haag Centraal rijden er ’s ochtends tussen 08.00 en 12.00 uur pendelbussen af en aan naar Duinrell vanaf halte 3,4 en 5 op het busplatform. Volg op Den Haag Centraal de borden richting de pendelbussen. Na 12:00 uur zullen er ook nog een beperkt aantal bussen rijden tussen Duinrell en Den Haag Centraal. Aan het einde van de dag rijden de bussen vanaf Duinrell terug naar Den Haag Centraal tussen 15.30 uur en 20.30 uur. Voor de pendelbus moet je vooraf online een buskaartje kopen. Het is niet mogelijk om met je ov-chipkaart mee te reizen met de pendelbus. In de bus zijn geen buskaartjes te koop. Bestel je kaartjes in de ticketshop! Let op: de eerste pendelbus rijdt een uur voor de opening van Tina Festival.

Word je gebracht?

De kiss & ride bij Duinrell is de plek waar je met de auto dicht bij de entree afgezet en opgehaald kunt worden. Je hebt hiervoor een speciaal kiss & ride-kaartje nodig, dat je tegelijk met je toegangskaartje reserveert. Dit kaartje is gratis en te verkrijgen in de shop. Volg bij Duinrell de borden kiss & ride om door de verkeersregelaars naar de kiss & ride begeleid te worden. Voor de veiligheid en doorstroom is het niet mogelijk om op een andere plek bij Duinrell uit- of in te stappen.

Met de fiets?

Kom je op de fiets naar Tina Festival? Links naast de entree is een fietsenstalling. Reserveer hiervoor ook een fiets parkeerkaartje via de shop.

 

Kaartverkoop

Waar kun je kaartjes kopen?

Koop je Tina Festival kaartjes hier!

Blijven slapen tijdens Tina Festival?

Dat kan! Via Duinrell kan je ook arrangementen boeken en maak je er gelijk het SLAAPfeestje van je dromen van. Dat wil je toch!  Zie hier meer informatie over de mogelijkheden van een verblijf op Duinrell tijdens Tina Festival.  

Wat kost een Tina Festival kaartje?

Abonneekaartjes: van 19 mei t/m 29 juni scoor je je vroege vogel kaartje met € 10,- korting, je betaalt dan € 29,95 i.p.v. € 39,95.

Vroege vogel kaartjes: van 19 mei t/m 29 juni scoor je je vroege vogel kaartje met € 10,- korting, je betaalt dan € 29,95 i.p.v. € 39,95.

Weekendkaartjes: scoor je weekendkaartje en ga op 17 en 18 september naar Tina Festival, je betaalt € 55,-, op=op!

Middagkaartjes: scoor je middagkaartje en krijg van 12:00-19:00 uur toegang tot Tina Festival, je betaalt € 25,-.

Wat zit er bij een Tina Festival kaartje inbegrepen?

Met je Tina Festival kaartje vier je de hele dag feest in attractiepark Duinrell! Zo kun je in alle attracties, 1,5 uur zwemmen in het Tikibad, zingen en swingen bij de tofste artiesten, YouTubers en TikTokkers in het echt spotten en leuke activiteiten doen. Alles zit bij je kaartje inbegrepen, op twee dingen na: de meet & greets bij de Tina Social Stages en workshops op het DIY-veld. Hiervoor heb je een extra kaartje nodig, die vlak voor Tina Festival in de verkoop gaan. Let op: er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wat houdt de abonneekorting in?

Als Tina abonnee krijg je € 12,45 korting op de normale kaartprijs van € 39,95. Naast een korting, mag jij ook nog eens dubbel zo lang zwemmen in het Tikibad. 3 uur in plaats van 1,5 uur. Je hebt t/m 29 juni om jouw kaartje met extra abonneekorting te kopen. Bestel hier je kaartjes. Je ontvangt de abonneekorting na het invullen van jouw unieke code in de ticketshop. Let op: de korting is niet geldig voor middagkaartjes en weekendkaartjes.  

Waar kan ik mijn abonneecode invullen?

In de abonneebrief, die je onlangs hebt ontvangen bij Tina editie 21, vind je een unieke code die recht geeft op €12,45 korting per kaartje. Je betaalt dan € 27,50 i.p.v. € 39,95 aan de kassa. Kies tijdens het bestelproces voor de optie abonneekaartjes en vul de unieke code in bij vouchercode. Kies vervolgens de dag dat je wil gaan en het aantal kaarten. De korting is al automatisch verrekend. Let op: de korting geldt niet voor middagkaartjes en weekendkaartjes, maximaal 4 kaartjes per abonnee.

Kun je een heel weekend naar Tina Festival?

Dat kan! Boek het Tina Festival arrangement bij Duinrell. Je bent dan al op vrijdag 16 september welkom in Vakantiepark Duinrell. Uiteraard mag je op zaterdag en zondag naar Tina Festival en kunt op zaterdagavond naar de speciale Tina disco. Als je een weekendarrangement boekt zit hier automatisch je toegang tot Tina festival bij. Je hoeft dan geen losse Tina Festival kaarten te kopen. Wil je wel een heel weekend feest, maar niet blijven slapen? Scoor in de shop dan het speciale weekendkaartje waarmee je zaterdag en zondag toegang hebt tot Tina Festival.

Is een kortingspas of abonnement geldig tijdens Tina Festival?

Nee. Tijdens Tina Festival heb je alleen toegang met een geldig Tina Festival kaartje.

Ik heb de Tina Festival pet besteld, wanneer krijg ik deze?

De Tina Festival merchandise kun je tijdens Tina Festival ophalen bij de speciale “merchandise-stand” in Tina’s Wereld. Heb je nog geen pet, trui of tasje besteld, maar wil je er wel een? Scoor er dan nog snel eentje in de shop of koop ze op het festival bij de Tina Festival winkel. Hiervoor geldt wel: op = op

Tot wanneer kan ik kaartjes kopen?

Je kunt online kaartjes kopen t/m 18 september, tenzij Tina Festival is uitverkocht. Na 1 september betaal je € 32,95 voor een kaartje in de shop. Tijdens Tina Festival zelf betaal je voor een toegangskaartje € 39,95 aan de deur. Er zijn alleen kaartjes aan de deur te koop als Tina Festival niet is uitverkocht.

Moet mijn vader/moeder ook een kaartje kopen?

Ja. De kosten voor een Tina Festival kaartje zijn voor alle bezoekers gelijk. Voor kinderen tot en met twee jaar is de entree gratis. Extra leuk: voor ouders (en andere volwassenen) is er de speciale Ouderlounge waar ze lekker kunnen chillen.

Moet ik mijn kaartje geprint meenemen?

Nee, het is ook mogelijk om je kaartje op je telefoon te laten scannen. Zorg wel dat je de kaartjes al op je telefoon hebt staan, zodat ze ter plekke direct gescand kunnen worden. Let op: zonder gescand kaartje kom je niet binnen.

Ik heb een vraag over mijn kaartje/kaartjes bestellen.

Tina Festival werkt voor de kaartverkoop samen met Yourticketprovider. Voor vragen over je kaartjes kun je op werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur mailen naar info@yourticketprovider.nl. of via Whatsapp tussen 09:00-17:00 uur.

Wat kost een kaartje?

Kijk hier voor alle info over Tina Festival kaartjes en de prijzen.

 

Vraag stellen / Contact opnemen

Vragen over gekochte tickets voor Tina Festival 2021

Op 19 mei heb je een mail ontvangen met kaartjes voor de nieuwe editie van Tina festival. Je ontvangt een toegangsbewijs voor dezelfde dag als waarvoor je vorig jaar kaartje(s) hebt gekocht. Heb je een kaartje voor de zaterdag, maar wil je liever op zondag gaan of andersom? Voor vragen over je kaartjes kun je op werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur mailen naar info@yourticketprovider.nl of een bericht sturen via WhatsApp tussen 09:00-17:00 uur. Heb je vragen m.b.t. geannuleerde kaarten of refund, neem dan contact op via kaartjes@tinafestival.nl

Vragen over tickets voor Tina Festival 2022

Tina Festival werkt voor de kaartverkoop samen met Yourticketprovider. Voor vragen over je kaartjes kun je op werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur mailen naar info@yourticketprovider.nl of via WhatsApp tussen 09:00-17:00 uur.

Stel je algemene vraag over het Tina Festival evenement