>> Koop nu je kaartjes <<
18 & 19 september | Het allerleukste feestje van het jaar 18 & 19 september | Duinrell
Home - Vraag & antwoord

Vraag & antwoord

Update

Gaat Tina Festival nog wel door?

Ja, het streven van de organisatie is dat Tina Festival nog steeds doorgaat op 18 en 19 september. De huidige maatregelen duren tot en met 13 augustus. De organisatie houdt uiteraard de ontwikkelingen rondom corona goed in de gaten, volgt de richtlijnen van de overheid en organiseert enkel en alleen Tina Festival als dit veilig kan voor de bezoekers, het personeel, de exposanten en leveranciers.

Welke coronamaatregelen kan ik verwachten op Tina Festival?

De Tina Festival organisatie volgt de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. Wel kijkt de organisatie welke maatregelen acceptabel zijn en welke helaas onuitvoerbaar zijn om het allerleukste feestje van het jaar te vieren.

Wat gebeurt er met mijn kaartje als het festival toch niet door kan gaan door corona?

Mocht de organisatie tot het verdrietige besluit komen om het festival te annuleren, dan word je hiervan uiteraard op de hoogte gebracht. De kaartjes worden dan doorgezet naar de volgende editie of je kunt ervoor kiezen om je geld terug te krijgen.

Moet je getest zijn om naar binnen te mogen bij Tina Festival?

Tina Festival volgt hierin de adviezen van het RIVM. Hou de website Tinafestival.nl goed in de gaten, hierop laat de organisatie je voorafgaand aan Tina Festival weten of er een toegangstest nodig is.

Moet er 1,5 meter afstand gehouden worden op Tina Festival?

Tina Festival volgt hierin de adviezen van het RIVM. Hou de website Tinafestival.nl goed in de gaten, hierop laat de organisatie je voorafgaand aan Tina Festival weten welke maatregelen rond corona gelden tijdens het festival.

Mag je ook naar binnen als je niet gevaccineerd bent?

Tina Festival volgt hierin de adviezen van het RIVM. Hou de website Tinafestival.nl goed in de gaten, hierop laat de organisatie je voorafgaand aan Tina Festival weten wat de regels zijn met betrekking tot toegang tot het festival.

Over Tina Festival

Wat is Tina Festival?

Tina Festival is het allerleukste feestje van het jaar! Een weekend lang shoppen, swingen bij optredens, gillen in attracties, leuke workshops volgen en de tofste YouTubers en TikTokkers spotten. Je kunt één dag komen, maar ook een heel weekend!

Waar en wanneer is Tina Festival?

Tina Festival vindt plaats op zaterdag 18 en zondag 19 september in Attractiepark Duinrell. Het volledige adres is: Duinrell 1, 2242 JP Wassenaar

Wat is de dresscode van Tina Festival 2021?

Het thema is FIESTA! Trek een fleurig feestelijke outfit aan en vier het vrolijke feestje mee!

Hoe laat begint en eindigt Tina Festival?

Tina Festival is van 09.00 tot 19.00 uur. Sta na afloop niet in de file en neem nog lekker een duik in het Tikibad. Dat is dagelijks geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Of blijf hapje eten bij één van de restaurants, die van 10.00 tot 22.00 uur geopend zijn.

Kaartjes

Wat kost een Tina Festival kaartje?

Er zijn verschillende Tina Festival kaartjes te koop*:

  • Vroege vogel kaartje: 29,95 i.p.v. 32,95
Koop je vroege vogel kaartje voor 1 september, daarna betaal je 32,95.
  • Weekendkaartje: 55,00
Met dit kaartje kun je zaterdag 18 én zondag 19 september naar Tina Festival.
  • Middagkaartje: 23,00
Met dit kaartje feest je vanaf 12.00 uur mee. *De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.

Wat zit er bij een Tina Festival kaartje inbegrepen?

Met je Tina Festival kaartje vier je de hele dag feest in attractiepark Duinrell! Zo kun je in alle attracties, 1,5 uur zwemmen in het Tikibad, zingen en swingen bij de tofste artiesten, YouTubers en TikTokkers in het echt spotten en leuke activiteiten doen. Alles zit bij je kaartje inbegrepen, op twee dingen na: de meet & greets bij de Tina Social Stages en workshops op het DIY-veld. Hiervoor heb je een extra kaartje nodig, die vlak voor Tina Festival in de verkoop gaan. Let op: er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wat houdt de abonneekorting in?

Als Tina abonnee krijg je 5,45 korting op de normale kaartjesprijs van 32,95. Als je t/m 1 september een vroege vogel kaartje koopt zie je dit in de shop als 2,45 korting. De korting is niet geldig op de middag- en weekendkaartjes. Als Tina abonnee mag je daarnaast 3 uur i.p.v. 1,5 uur zwemmen in het Tikibad.

Waar kun je kaartjes kopen?

Koop je Tina Festival kaartjes in de Tina Festival shop.

Waar kan ik mijn abonneecode invullen?

Ga naar de shop. Kies eerst de dag(en) waarop je naar Tina Festival komt. Vul daarna bij promotiecode je unieke code in. De korting wordt dan verrekend in je winkelmandje. Als Tina abonnee krijg je € 5,45 korting op de normale kaartjesprijs van 32,95. Als je t/m 1 september een vroege vogel kaartje koopt zie je dit in de shop terug als 2,45 korting. Ook kun je als Tina abonnee maar liefst 3 uur i.p.v. 1,5 uur zwemmen in het Tikibad! De abonneekorting is niet geldig op het middagkaartje.

Kun je een heel weekend naar Tina Festival?

Dat kan! Boek het Tina Festival arrangement bij Duinrell. Je bent dan al op vrijdag 17 september welkom in Vakantiepark Duinrell. Uiteraard mag je op zaterdag en zondag naar Tina Festival en kunt op zaterdagavond naar de speciale Tina disco. Als je een weekendarrangement boekt zit hier automatisch je toegang tot Tina festival bij. Je hoeft dan geen losse Tina Festival kaarten te kopen. Wil je wel een heel weekend feest, maar niet blijven slapen? Scoor dan het speciale weekendkaartje waarmee je zaterdag en zondag toegang hebt tot Tina Festival.

Is een kortingspas of abonnement geldig tijdens Tina Festival?

Nee. Tijdens Tina Festival heb je alleen toegang met een geldig Tina Festival kaartje.

Ik heb de Tina Festival pet besteld, wanneer krijg ik deze?

De Tina Festival pet kun je tijdens Tina Festival ophalen bij het petten-ophaalpunt. Heb je nog geen pet besteld, maar wil je er wel een? Bij dit punt zijn de petten ook te koop. Hiervoor geldt wel: op = op.

Tot wanneer kan ik kaartjes kopen?

Je kunt online kaartjes kopen t/m 19 september, tenzij Tina Festival is uitverkocht. Na 1 september betaal je 32,95 voor een kaartje in de shop. Tijdens Tina Festival zelf betaal je voor een toegangskaartje 39,95 aan de deur. Er zijn alleen kaartjes aan de deur te koop als Tina Festival niet is uitverkocht.

Moet mijn vader/moeder ook een kaartje kopen?

Ja. De kosten voor een Tina Festival kaartje zijn voor alle bezoekers gelijk. Voor kinderen t/m twee jaar is de entree gratis. Extra leuk: voor ouders (en andere volwassenen) is er de speciale Ouderlounge waar ze lekker kunnen chillen.

Moet ik mijn kaartje geprint meenemen?

Nee, het is ook mogelijk om je kaartje op je telefoon te laten scannen. Zorg wel dat je de kaartjes al op je telefoon hebt staan, zodat ze ter plekke direct gescand kunnen worden. Let op: zonder gescand kaartje kom je niet binnen.

Ik heb een vraag over mijn kaartje/kaartjes bestellen.

Tina Festival werkt voor de kaartverkoop samen met Ticketcounter. Voor vragen over je kaartjes kun je op werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur bellen naar 010 - 751 64 00 of mail naar info@ticketcounter.nl.

Vervoer

Hoe kom ik bij Tina Festival?

Het is verstandig om met het openbaar vervoer naar Tina Festival te komen. Zo sta je niet in de file en weet je zeker dat je lang kunt genieten van al het leuks. Scoor hiervoor het speciale buskaartje voor de pendelbus vanaf Den Haag Centraal tegelijk met je toegangskaartje.

Met het openbaar vervoer?

Vanaf Den Haag Centraal rijden er ’s ochtends tussen 08.00 en 12.00 uur pendelbussen af en aan naar Duinrell. Volg op Den Haag Centraal de borden richting de pendelbussen. Aan het einde van de dag rijden de bussen vanaf Duinrell terug naar Den Haag Centraal tussen 15.30 uur en 20.30 uur. Voor de pendelbus moet je vooraf online een buskaartje kopen. Het is niet mogelijk om met je ov-chipkaart mee te reizen met de pendelbus. In de bus zijn geen buskaartjes te koop. Bestel hier een buskaartje na.

Word je gebracht?

De kiss & ride bij Duinrell is de plek waar je met de auto dicht bij de entree afgezet en opgehaald kunt worden. Je hebt hiervoor een speciaal kiss & ride-kaartje nodig, dat je tegelijk met je toegangskaartje bestelt. Dit kaartje is gratis. Bestel hier het kiss & ride-kaartje na. Volg bij Duinrell de borden kiss & ride om door de verkeersregelaars naar de kiss & ride begeleid te worden. Voor de veiligheid en doorstroom is het niet mogelijk om op een andere plek bij Duinrell uit- of in te stappen.

Met de auto?

Het is mogelijk om de auto bij Duinrell te parkeren. Hiervoor heb je een parkeerkaart nodig. Deze kun je voor 15,00 tegelijk met je Tina Festival kaartjes bestellen. Let op: er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Er zijn verschillende parkeerterreinen. Het kan dat je naar een parkeerterrein wordt geleid waarna je na het parkeren met een gratis pendelbus naar Duinrell wordt gebracht. Bestel hier een parkeerkaart na. Word je weggebracht? Hiervoor moet je een speciale (gratis) kiss & ride-kaart bestellen.

Met de fiets?

Kom je op de fiets naar Tina Festival? Links naast de entree is een fietsenstalling.

Festival

Is Tina Festival toegankelijk voor mindervaliden?

Tina Festival vindt plaats in Attractiepark Duinrell. Dit park is toegankelijk voor mindervaliden. Hou er wel rekening mee dat niet alle attracties op Duinrell toegankelijk zijn voor mindervaliden en sommige paden minder goed begaanbaar zijn. Op vertoon van je invalidepas mag je een begeleider meenemen die geen kaartje hoeft te kopen. Jij zelf moet dus wel gewoon een kaartje kopen, dan mag je begeleider op vertoon van jouw invalidepas met jou mee naar binnen.

Kun je pinnen op Tina Festival?

Op het Tina Festival terrein staan zijn meerdere pinautomaten. Daarnaast kan bij de meeste tentjes met pin betalen. Het is echter verstandig om voldoende contant geld mee te nemen.

Zijn er kluisjes?

In Duinrell vind je kluisjes vind je kluisjes naast de toiletten, tegenover de Ballenzee en in restaurant de Schaapskooi (0,50 – 1,00 euro). De kluisjes in het Tikibad zijn gratis.

Wat zijn de huisregels?

Die vind je hier.

Waar kun je naartoe als je vragen hebt?

Tot en met 17 september kun je je vragen mailen naar info@tinafestival.nl. Op het evenement zelf staan bij de informatiebalie medewerkers van de Tina Festival voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt hier ook terecht voor het melden en afgeven van gevonden voorwerpen.

Bij wie kun je terecht voor gevonden voorwerpen, mocht je iets kwijtraken op de Tina Festival?

Tijdens Tina Festival kun je terecht bij de informatiebalie. Na de Tina Festival proberen we alle gevonden voorwerpen aan de rechtmatige eigenaar terug te geven. Tina is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van of schade aan jouw persoonlijke bezittingen.

Is er wifi in Duinrell?

Nee.

Moet er een volwassene mee naar Tina Festival?

Tina Festival is te bezoeken zonder volwassen begeleiding. Check wel bij je ouders/verzorgers of ze dit een goed idee vinden. Spreek van tevoren goed af waar je wordt opgehaald en neem het telefoonnummer van thuis ook op een briefje mee voor het geval je telefoon uitvalt. Spreek met besties een plek in Duinrell af waar jullie elkaar treffen als jullie elkaar onverhoopt kwijtraken. Een goede plek hiervoor is het Infopunt bij het Kikkerrad. Let op: zwemmen in het Tikibad kan alleen onder begeleiding van een volwassene. Wil je een Duinrell-arrangement boeken? Dit kan alleen als er een volwassene meegaat. Neem contact op met Duinrell als je hierover vragen hebt.

Programma

Is er al bekend welke artiesten, YouTubers, TikTokkers en merken naar Tina Festival komen?

De komende tijd wordt hier meer over bekend! Hou Tinafestival.nl en @Tinafestival op Instagram in de gaten voor updates.

Lopen er sterren in Duinrell rond?

Nee, de artiesten, YouTubers en TikTokkers zie je bij de Tina Sterrenstage, Tina Glitterstage of Tina Social Stages.

Meet & greets en workshops

Wat houdt een extra kaartje voor een meet & greet of workshop in?

Voor de meet & greets met TikTokkers en YouTubers bij de Tina Social Stages heb je een extra kaartje nodig. Dat is een ander kaartje dan je toegangskaartje.

Wat kost een meet & greet- of workshopkaartje?

Een meet & greet kaartje scoor je voor 6,50, een workshopkaartje voor 5,00.

Zijn er genoeg kaartjes?

Er is een beperkt aantal meet & greet- en workshopplekken beschikbaar. Dit betekent dat niet alle bezoekers een kaartje kunnen scoren. De meet & greet- en workshopkaartjes zijn dan ook vaak snel uitverkocht. Heb je geen kaartje kunnen scoren? Niet getreurd: bij de Tina Social Stages kun je de hele dag meekijken en sterren spotten. En met een beetje mazzel kun je nog een toffe foto maken ook! Naast workshops zijn er een heleboel activiteiten waar je aan mee kunt doen, zonder dat je daarvoor een kaartje nodig hebt.

Wanneer gaan de kaartjes voor de meet & greets en workshop in de verkoop?

De exacte datum is nog niet bekend, maar dit zal begin september zijn. Hou Tinafestival.nl goed in de gaten.

Moet je een Tina Festival kaartje hebben om een meet & greet/workshop te kopen?

Ja, alleen met een Tina Festival kaartje kun je een extra kaartje kopen.

Ik wil samen met mijn bestie naar een workshop/meet & greet. Hoe gaat dat?

Hou Tinafestival.nl goed in de gaten, er wordt de komende tijd meer bekend over de workshops en meet & greet. Het antwoord op deze vraag vind je dan ook hier.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Mail dan naar info@tinafestival.nl. Voor vragen over je (gekochte) kaartjes kun je terecht bij Ticketcounter via info@ticketcounter.nl of 010 – 751 64 00 (werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur)