Het allerleukste feestje van het jaar Het allerleukste feestje van het jaar
Home - Vraag & antwoord

Vraag & antwoord

Waarom wordt Tina Festival verplaatst?

Door de verlengde maatregelen voor evenementen is de organisatie genoodzaakt om Tina Festival te verplaatsen naar 2022.

Wat is de nieuwe datum?

Op dit moment wordt er gekeken naar een nieuwe datum in 2022. Deze wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt.

Gaat Tina Festival dan wel door?

De verwachting is dat Tina Festival in 2022 gevierd kan worden zoals je van Tina Festival gewend bent. Uiteraard volgt de Tina Festival organisatie de richtlijnen van het RIVM en de overheid, en houdt jou hierover op de hoogte via Tinafestival.nl.

Ik heb een kaartje gekocht en wil mijn geld terug.

Alle kaartkopers hebben op maandag 16 augustus een mail ontvangen met alle informatie over het terugboeken van de kaartjes. Heb je de mail niet ontvangen? Via dit formulier kun je je kaartjes terugboeken.  Let op: je kunt alleen je hele order (inclusief eventuele parkeerkaart, buskaart of pet) terugboeken. Vraag de (hoofd)boeker dit te doen.

Ik wil mijn kaartje meenemen naar de volgende editie.

Leuk dat je er dan bij bent! Je kaartje blijft geldig en je hoeft hiervoor niets te doen.

Waar vind ik mijn bestelnummer?

Op je e-ticket vind je linksonder het tiencijferige bestelnummer. Bekijk hier een voorbeeldticket. Het bestelnummer staat ook in je bevestigingsmail. Bekijk hier een voorbeeld.

Hoe lang duurt het voordat het geld van de gekochte kaartjes worden teruggeboekt?

Je hebt 60 dagen de tijd om aan te geven dat je je kaartjes terug wilt laten boeken. Doe dit dus voor 16 oktober 2021. Doe je dit voor 16 september 2021, dan kun je begin oktober het aankoopbedrag + servicekosten op je rekening verwachten. Na 16 oktober 2021 wordt je kaartje automatisch meegenomen naar 2022.

Ik heb een pet, parkeerkaart en/of buskaart gekocht. Hoe gaat dat?

Als je een pet, parkeerkaart of buskaart tegelijk met je Tina Festival kaartjes hebt gekocht, dan neem je of de hele order mee naar 2022 of je boekt de hele order terug. Heb je een pet, parkeerkaart of buskaart later bijbesteld en wil je deze terugboeken? Dan moet je ook voor deze order het terugboekformulier invullen.

Ik heb een arrangement geboekt bij Duinrell.

Je ontvangt binnenkort bericht van Duinrell. Je kunt kiezen om je arrangement voor dezelfde prijs om te boeken naar de volgende editie of om je geld terug te krijgen. Deze afhandeling verloopt via Duinrell. Heb je vragen hierover? Neem dan contact op met Duinrell. 

Ik zie in Tina advertenties over Tina Festival, hoe kan dat?

Bij het naar de drukker sturen van deze Tina’s was het nieuws over het verplaatsen van Tina Festival nog niet bekend. Daardoor kan het dat je in een aantal edities nog iets over Tina Festival leest. 

Hoe worden de Tina Awards uitgereikt?

De uitreiking van de Tina Awards is zaterdag 18 september thuis live te volgen via TinaTV op YouTube.com/TinaNL! Hou Instagram in de gaten voor meer nieuws hierover.

Ik heb een vraag over het annuleren van mijn kaartje/de verplaatsing over Tina Festival.

Je kunt hierover contact opnemen met de klantenservice van DPG Media via 088-5500250 of deze site


Voor vragen over gekochte kaartjes of de verplaatsing van Tina Festival kun je contact opnemen met de klantenservice van DPG Media via 088-5500250 of deze site. Staat jouw vraag hier niet tussen? Mail dan naar info@tinafestival.nl.