Koop nú kaartjes voor Tina Festival!
Het allerleukste feestje van het jaar Het allerleukste feestje van het jaar
Home - Vraag & antwoord

Vraag & antwoord

 

Tina Festival 2023

Wat is Tina Festival?

Tina Festival is het allerleukste feestje van het jaar! Een weekend lang shoppen, swingen bij optredens, gillen in attracties, leuke workshops volgen en de tofste YouTubers en TikTokkers spotten. Je kunt één dag komen, maar ook een heel weekend!

Waar en wanneer is Tina Festival?

Tina Festival vindt plaats op zaterdag 16 en zondag 17 september in Attractiepark Duinrell. Het volledige adres is: Duinrell 1 2242 JP Wassenaar.

Worden er weer Tina Awards uitgereikt?

Het is nog niet bekend of de Tina Awards worden uitgereikt. Houd Tinafestival.nl en de socials in de gaten voor de laatste updates.

Moet er een volwassene mee naar Tina Festival?

Tina Festival is te bezoeken zonder volwassen begeleiding. Check wel bij je ouders/verzorgers of ze dit een goed idee vinden. Spreek van tevoren goed af waar je wordt opgehaald en neem het telefoonnummer van thuis ook op een briefje mee voor het geval je telefoon uitvalt. Spreek met je besties een plek in Duinrell af waar jullie elkaar treffen als jullie elkaar onverhoopt kwijtraken. Een goede plek hiervoor is het Infopunt bij het Kikkerrad. Let op: zwemmen in het Tikibad kan onder de 12 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene. Wil je een Duinrell-arrangement boeken? Dit kan alleen als er een volwassene meegaat. Neem contact op met Duinrell als je hierover vragen hebt. Boek je arrangement via www.duinrell.nl/tina of neem contact op met Duinrell: 070 5155255 / info@duinrell.nl Let op: als volwassene alleen heb je geen toegang tot het Attractiepark Duinrell tijdens de festivaldagen 2023.

Is Tina Festival toegankelijk voor mindervaliden?

Toegankelijkheid Tina Festival vindt plaats in Attractiepark Duinrell. Dit park is toegankelijk voor mindervaliden. Houd er wel rekening mee dat niet alle attracties op Duinrell toegankelijk zijn voor mindervaliden en sommige paden minder goed begaanbaar zijn. Op vertoon van je invalidepas mag je een begeleider meenemen die geen kaartje hoeft te kopen. Jij zelf moet dus wel gewoon een kaartje kopen, dan mag je begeleider op vertoon van jouw invalidepas met jou mee naar binnen. Invalide toilet

Er is bij attractiepark Duinrell 1 invalide toilet. Deze vind je achter Restaurant de Schaapskooi (naast het buitenbad van het Tikibad). Op het festival ontvang je een plattegrond waar ook de invalidetoilet goed te vinden is.

Speciaal vak

Op het festival wordt rekening gehouden met een speciaal vak voor mindervaliden bij Tina's Sterrenloper en ook bij het podium. Deze vakken zullen goed aangegeven worden.

Parkeren

Op Duinrell zijn diverse invalide parkeerplekken. Hier word je heen gestuurd op vertoon van de rolstoelkaart onder het dashboard. Mocht je hier niet uitkomen, vraag het dan aan de medewerkers van de Traffic Support.

Toegang tot attracties Bijna al attracties van Duinrell* hebben een speciale invalide-ingang. Op vertoon van een Autipas of doktersverklaring krijg je toegang tot de attractie via deze invalideningang (meestal de uitgang). Bezoekers met een beperking mogen met één begeleider de attractie(s) bezoeken. Ben je met een groter gezelschap? Dan kan de rest aansluiten in de reguliere wachtrij. Wanneer zij aan de beurt zijn, kom jij samen met jouw begeleider ook aan de beurt. * De Aqua Shute, Monorail en waterspin hebben geen speciale rolstoelingang en zijn niet toegankelijk voor bezoekers in een rolstoel. Rolstoelverhuur Rolstoelen zijn voor € 4,00 te huur bij de Fietsverhuur (zolang de voorraad strekt). Let op: € 20,00 borg,  legitimatie vereist en rolstoelen zijn (uitsluitend) telefonisch te reserveren: bel 070 5155 124.

Overnachten op Duinrell

Op Duinrell zijn helaas geen accommodaties voor mindervalide gasten. Alleen de premium (plus) Duingalows, Oranjerie en Residence zijn ruim genoeg voor een rolstoel (geen speciale drempelhulp). 

Meer informatie nodig omtrent de bereikbaarheid op het attractiepark van Duinrell en de accomodaties. Neem dan contact op met Duinrell (E-mail: info@duinrell.nl

Tel.: +31 (0) 70 5155 255). Heb je overige vragen omtrent het festival, laat het dan weten aan Tina Festival via: info@tinafestival.nl

Wat zijn de huisregels?

Die vind je hier.

Is er wifi in Duinrell?

Nee. Er is geen wifi in Duinrell.

Zijn er kluisjes?

In Duinrell vind je kluisjes naast de toiletten, tegenover de Ballenzee en in restaurant de Schaapskooi (0,50 – 1,00 euro). De kluisjes in het Tikibad zijn gratis. TIP! Er zijn kluisjes in Duinrell, maar er is niet onbeperkt ruimte. Laat dus al je zwemkleding in de auto en loop even heen en weer als je een duik wil nemen in het Tikibad en breng al je shopspulletjes daarheen!

Hoe kun je betalen op Tina Festival?

Je kunt Tina Festival bijna alleen maar pinnen! Houd daar rekening mee.

Bij wie kun je terecht voor gevonden voorwerpen, mocht je iets kwijtraken op het Tina Festival?

Tijdens Tina Festival kun je terecht bij de informatiebalie. Na het Tina Festival proberen we alle gevonden voorwerpen aan de rechtmatige eigenaar terug te geven. Tina is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van of schade aan jouw persoonlijke bezittingen.

Met de auto?

Het is mogelijk om de auto bij Duinrell te parkeren. Hiervoor heb je een parkeerkaart nodig. Deze kun je voor € 18,00 tegelijk met je Tina Festival kaartjes bestellen in de shop. Let op: er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar en parkeertickets zijn uitsluitend in de voorverkoop te koop. Parkeertickets kunnen dus niet op de dag zelf worden gekocht. Er zijn verschillende parkeerterreinen. Het kan zijn dat je naar een parkeerterrein wordt geleid waarna je na het parkeren met een gratis pendelbus naar Duinrell wordt gebracht. Word je weggebracht? Hiervoor moet je een speciale (gratis) kiss & ride-kaart bestellen. Hierover volgt binnenkort ook meer informatie.

Waar kun je naartoe als je vragen hebt?

Tot en met 17 september kun je je vragen mailen naar  kaartjes@tinafestival.nl. Op het evenement zelf staan bij de informatiebalie medewerkers van de Tina Festival voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt hier ook terecht voor het melden en afgeven van gevonden voorwerpen.

Wat is de dresscode van Tina Festival 2022?

Het Tina Festival is het allerleukste feestje van het jaar! Trek daarom je leukste outfit uit de kast met vrolijke kleuren en gezellige printjes. Een feestelijke outfit in kleuren zoals knalroze, paars, groen en blauw zijn TOP!

Wanneer kan ik kaartjes kopen?

Vanaf 13 april scoor jij je kaartje voor Tina Festival in de ticketshop. Ben je abonnee van Tijdschrift Tina? Dan koop je jouw kaartje mét abonneekorting al vanaf 11 april in de ticketshop.

Wat kost een kaartje?

Vanaf 13 april koop je jouw kaartje voor Tina Festival voor €37,95. Ben jij abonnee van Tijdschrift Tina? Dan scoor je jouw kaartje vanaf 11 april mét abonneekorting en betaal je €32,95. Ga naar de ticketshop en klik op ’toegangskaart met abonneekorting’. Vervolgens vul je de persoonlijke code in die je in Tina 16 kunt vinden.

Hoe laat begint en eindigt Tina Festival?

Tina Festival is van 09.00 tot 19.00 uur. Sta na afloop niet in de file en neem nog lekker een duik in het Tikibad of blijf nog een hapje eten bij één van de restaurants. Die zijn namelijk geopend tot 21:00 uur! 

Ik ben/mijn kind is mindervalide/autistisch, hoe gaat dat op Duinrell?

Op vertoon van een Autipas of doktersverklaring krijg je toegang tot de attractie via de invalideningang (meestal de uitgang). Bij de kassa is een lijst te verkrijgen voor welke attracties dit mogelijk is. Ben je met een groter gezelschap? Dan kan de rest aansluiten in de reguliere wachtrij. Wanneer zij aan de beurt zijn, kom jij samen met jouw begeleider ook aan de beurt. Bij het Tikibad is er geen aparte regeling. De waterattracties zijn bovenden niet geschikt voor bezoekers met een lichamelijke beperking.

Workshops

Hoe lang duren de workshops?

Binnenkort maken we meer bekend over de workshops. Houd Tinafestival.nl en de socials in de gaten voor de laatste updates.

Wat kost een workshopkaartje?

Binnenkort maken we meer bekend over de workshops. Houd Tinafestival.nl en de socials in de gaten voor de laatste updates.

Zijn er genoeg kaartjes?

Binnenkort maken we meer bekend over de workshops. Houd Tinafestival.nl en de socials in de gaten voor de laatste updates.

Wanneer gaan de kaartjes voor de workshops in de verkoop?

We zijn druk bezig om het leukste workshop programma voor jou samen te stellen. Meer info hierover volgt binnenkort.

Moet je een Tina Festival kaartje hebben om een workshop te kopen?

Ja, alleen met een Tina Festival kaartje kun je een extra kaartje kopen.

Vervoer

Met de auto?

Het is mogelijk om de auto bij Duinrell te parkeren. Hiervoor heb je een parkeerkaart nodig. Deze kun je voor € 18,00 tegelijk met je Tina Festival kaartjes bestellen in de shop. Let op: er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar en parkeertickets zijn uitsluitend in de voorverkoop te koop. Parkeertickets kunnen dus niet op de dag zelf worden gekocht. Er zijn verschillende parkeerterreinen. Het kan zijn dat je naar een parkeerterrein wordt geleid waarna je na het parkeren met een gratis pendelbus naar Duinrell wordt gebracht. Word je weggebracht? Hiervoor moet je een speciale (gratis) kiss & ride-kaart bestellen. Hierover volgt binnenkort ook meer informatie.

Hoe kom ik bij Tina Festival?

Het is verstandig om met het openbaar vervoer naar Tina Festival te komen. Zo sta je niet in de file en weet je zeker dat je lang kunt genieten van al het leuks. Scoor hiervoor het speciale buskaartje voor de pendelbus vanaf Den Haag Centraal tegelijk met je toegangskaartje. Let op: de eerste pendelbus rijdt een uur voor de opening van Tina Festival.

Met het openbaar vervoer?

Vanaf Den Haag Centraal rijden er ’s ochtends tussen 08.00 en 12.00 uur pendelbussen af en aan naar Duinrell vanaf halte 3,4 en 5 op het busplatform. Volg op Den Haag Centraal de borden richting de pendelbussen. Na 12:00 uur zullen er ook nog een beperkt aantal bussen rijden tussen Duinrell en Den Haag Centraal. Aan het einde van de dag rijden de bussen vanaf Duinrell terug naar Den Haag Centraal tussen 15.30 uur en 20.30 uur. Voor de pendelbus moet je vooraf online een buskaartje kopen. Het is niet mogelijk om met je ov-chipkaart mee te reizen met de pendelbus. In de bus zijn geen buskaartjes te koop. Bestel je kaartjes in de ticketshop! Let op: de eerste pendelbus rijdt een uur voor de opening van Tina Festival.

Word je gebracht?

De kiss & ride bij Duinrell is de plek waar je met de auto dicht bij de entree afgezet en opgehaald kunt worden. Je hebt hiervoor een speciaal kiss & ride-kaartje nodig, dat je tegelijk met je toegangskaartje reserveert. Dit kaartje is gratis en te verkrijgen in de shop. Volg bij Duinrell de borden kiss & ride om door de verkeersregelaars naar de kiss & ride begeleid te worden. Voor de veiligheid en doorstroom is het niet mogelijk om op een andere plek bij Duinrell uit- of in te stappen.

Met de fiets?

Kom je op de fiets naar Tina Festival? Links naast de entree is een fietsenstalling. Reserveer hiervoor ook een fiets parkeerkaartje via de shop.

 

Kaartverkoop

Waar kun je kaartjes kopen?

Kaartjes voor Tina Festival koop je in de ticketshop.

Blijven slapen tijdens Tina Festival?

Dat kan! Via Duinrell kan je ook arrangementen boeken en maak je er het SLAAPfeestje van je dromen van. Dat wil je toch! Ga naar duinrell.nl/tina voor meer informatie over de mogelijkheden van een verblijf op Duinrell tijdens Tina Festival.  

Wat kost een Tina Festival kaartje?

Vanaf 13 april koop je jouw kaartje voor Tina Festival voor €37,95. Ben jij abonnee van Tijdschrift Tina? Dan scoor je jouw kaartje vanaf 11 april mét abonneekorting en betaal je €32,95. Ga naar de ticketshop en klik op ’toegangskaart met abonneekorting’. Vervolgens vul je de persoonlijke code in die je in Tina 16 kunt vinden.

Wat zit er bij een Tina Festival kaartje inbegrepen?

Met je Tina Festival kaartje vier je de hele dag feest in attractiepark Duinrell! Zo kun je in alle attracties, 1,5 uur zwemmen in het Tikibad, zingen en swingen bij de tofste artiesten, YouTubers en TikTokkers in het echt spotten en leuke activiteiten doen. Alles zit bij je kaartje inbegrepen, op één ding na: de workshops op het DIY-veld. Hiervoor heb je een extra kaartje nodig, die vlak voor Tina Festival in de verkoop gaan. Let op: er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wat houdt de abonneekorting in?

Als Tina abonnee krijg je korting op de normale kaartprijs van Tina Festival. Een regulier kaartje kost €37,95 en een kaartje met abonneekorting kost €32,95.

Waar kan ik mijn abonneecode invullen?

Om gebruik te maken van de abonneekorting ga je naar de ticketshop en klik je op ’toegangskaart met abonneekorting’. Vervolgens vul je de persoonlijke code in die je in Tina 16 kunt vinden. Let op: maximaal 4 kaarten per abonnee. Inclusief 1,5 uur zwemmen in het Tikibad.

Kun je een heel weekend naar Tina Festival?

Dat kan! Via Duinrell kan je ook arrangementen boeken en maak je er het SLAAPfeestje van je dromen van. Dat wil je toch! Als je een weekendarrangement boekt zit hier automatisch je toegang tot Tina festival bij. Je hoeft dan geen losse Tina Festival kaarten te kopen. Ga naar duinrell.nl/tina voor meer informatie over de mogelijkheden van een verblijf op Duinrell tijdens Tina Festival. Wil je wel een heel weekend feest, maar niet blijven slapen? Dan kun je natuurlijk kaartjes kopen voor beide dagen in de ticketshop.

Is een kortingspas of abonnement geldig tijdens Tina Festival?

Nee. Tijdens Tina Festival heb je alleen toegang met een geldig Tina Festival kaartje.

Tot wanneer kan ik kaartjes kopen?

Je kunt online kaartjes kopen t/m 17 september, tenzij Tina Festival is uitverkocht. Er zijn alleen kaartjes aan de deur te koop als Tina Festival niet is uitverkocht.

Moet mijn vader/moeder ook een kaartje kopen?

Ja. De kosten voor een Tina Festival kaartje zijn voor alle bezoekers gelijk. Voor kinderen tot en met twee jaar is de entree gratis. Extra leuk: voor ouders (en andere volwassenen) is er de speciale Ouderlounge waar ze lekker kunnen chillen.

Moet ik mijn kaartje geprint meenemen?

Nee, het is ook mogelijk om je kaartje op je telefoon te laten scannen. Zorg wel dat je de kaartjes al op je telefoon hebt staan, zodat ze ter plekke direct gescand kunnen worden. Let op: zonder gescand kaartje kom je niet binnen.

Ik heb een vraag over mijn kaartje/kaartjes bestellen.

Tina Festival werkt voor de kaartverkoop samen met Yourticketprovider. Voor vragen over je kaartjes kun je op werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur mailen naar info@yourticketprovider.nl. of via Whatsapp tussen 09:00-17:00 uur.

Wat kost een kaartje?

Vanaf 13 april koop je jouw kaartje voor Tina Festival voor €37,95. Ben jij abonnee van Tijdschrift Tina? Dan scoor je jouw kaartje vanaf 11 april mét abonneekorting en betaal je €32,95. Ga naar de ticketshop en klik op ’toegangskaart met abonneekorting’. Vervolgens vul je de persoonlijke code in die je in Tina 16 kunt vinden.

 

Vraag stellen / Contact opnemen

Vragen over tickets voor Tina Festival 2023

Tina Festival werkt voor de kaartverkoop samen met Yourticketprovider. Voor vragen over je kaartjes kun je op werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur mailen naar info@yourticketprovider.nl of via WhatsApp tussen 09:00-17:00 uur.

Stel je algemene vraag over het Tina Festival evenement

Heb je een algemene vraag over Tina Festival? Mail dan naar info@tinafestival.nl