Home - Nieuws - Verkoop meet & greet kaartjes

Verkoop meet & greet kaartjes

De meet & greet kaartjes zijn uitverkocht.

Zoals je misschien gemerkt hebt, ontstond er gisteren een lange digitale wachtrij bij de verkoop van de meet & greet kaartjes. Tijdens de verkoop vond er een storing plaats bij Ticketcounter, de organisatie achter de verkoop van de meet & greets. Heel veel mensen wilden tegelijk bestellen en per YouTuber was er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Om te voorkomen dat het systeem overbelast raakte en er helemaal geen kaartjes meer besteld konden worden, is door Ticketcounter de toegang tot de shop helaas beperkt. Hierdoor duurde het bijvoorbeeld erg lang voordat je in de shop kwam. Door het lange wachten werden veel mensen teruggezet in de wachtrij als zij hun laptop of telefoon even niet actief hielden, waardoor het tabblad met de wachtrij automatisch werd ververst door de browser. Deze twee mankementen hebben bij veel mensen voor frustraties gezorgd, wat heel vervelend is. Ticketcounter en Tina willen hiervoor excuses aanbieden.

Heb je geen meet & greet kaartjes? Je kunt nog steeds superveel YouTubers zien bij de Tina Social Stages. Kijk voor het programma op Tinafestival.nl/programma/tina-social-stages Ook doet een aantal YouTubers gratis meet & greets bij shops op de MRKT. Hou hiervoor Instagram in de gaten.

Zoals je gisteren misschien gemerkt hebt ging het bij Ticketcounter niet goed met de verkoop van de meet & greet kaartjes. Aanstaande woensdag 11 september gaan om 15.00 uur de kaartjes opnieuw in de verkoop. In deze mail vind je alle info die je nodig hebt om een kaartje te bemachtigen. Een aantal geluksvogels is het wel gelukt een kaartje te kopen gister. Deze kaartjes zijn gewoon geldig.

De verkoop van de meet & greet kaartjes is zonder code. De eerder ontvangen unieke code heb je dus niet meer nodig. Per bestelling kun je maximaal 3 meet & greet kaartjes bestellen.

Er is niet voor elke Tina Festival bezoeker een gegarandeerde meet & greet beschikbaar. Voor de meet & greet kaartjes geldt dan ook: op = op! Dit betekent echter niet dat je jouw favo YouTuber niet kunt zien. Bijna alle YouTubers geven ook nog een Q&A op het podium bij de Tina Social Stages, waardoor je ze dus alsnog van heel dichtbij ziet.

Zo bestel je kaartje

1. Klik op de bestelknop uit de mail of hierboven. De bestelshop opent in je browser. Voor 15.00 uur zie je een wachtrij. Refresh deze pagina niet. Bij drukte ontstaat een wachtrij. Let op: refresh deze pagina niet! Als je in de wachtrij staat, is een kaartje voor een meet & greet niet gegarandeerd.

2. In de shop moet je eerst kiezen op welke dag je komt. Let goed op, want een meet & greet kaartje kan namelijk niet geruild worden!

3. Kies de meet & greet die je wil bestellen. Als er een meet & greet is uitverkocht, dan wordt dat aangegeven. Mocht je nog wel een meet & greet kaartje kunnen kiezen dan garandeert dit geen kaartje, het kan zijn dat iemand op hetzelfde moment de laatste kaartjes bestelt.

4. Zorg dat je je gegevens juist invoert en dat je klaar bent om af te rekenen. Dat kan via iDeal of creditcard. Je krijgt je meet & greet kaartje per mail toegestuurd.

5. Een kaartje wordt 30 minuten gereserveerd. Mocht de bestelling niet zijn afgemaakt, dan komt het kaartje weer beschikbaar in het bestelsysteem. Hou de bestelpagina dus in de gaten, het kan zijn dat er op een later moment nog kaartjes beschikbaar komen. Als de kaartjes zijn uitverkocht zie je dit in het bestelsysteem.

6. Tip: bekijk alvast het programma, zodat je weet wanneer jouw favo YouTuber een meet & greet doet.

7. Lees hieronder de veelgestelde vragen:

Zijn er nog meet & greet kaartjes?

Nee, de meet & greet kaartjes zijn uitverkocht. Bekijk hier het programma van de Q&A's op de Tina Social Stages, waar je superveel YouTubers alsnog van heel dichtbij ziet.

Wat houdt een meet & greet in?

Tijdens een meet & greet op Tina Festival ontmoet je jouw favo YouTuber. De meet & greet duurt ongeveer één minuut en er is iemand aanwezig die met jouw telefoon of camera een coole foto van jullie samen maakt. De meet & greet doe je samen met degene waarmee je meet & greet kaartjes hebt gekocht.

Wat kost een meet & greet kaartje?

Een meet & greet kaartje kost € 5,00. Om een meet & greet kaartje te kunnen kopen heb je een Tina Festival kaartje nodig. 1 meet & greet kaartje per persoon.

Voor hoeveel personen is een meet & greet?

Je kunt met maximaal drie personen een meet & greet doen. Je bestelt dan in één keer 3 meet & greet kaartjes.

Heb je voor alle meet & greets een kaartje nodig?

Voor alle meet & greets bij de Tina Social Stages heb je een kaartje nodig. Dit kaartje is je toegangsbewijs tot de meet & greet. Bij de Signeertent op Tina Festival kun je terecht voor gratis handtekeningensessies met een aantal andere artiesten die niet bij de Social Stages zijn.

Mag mijn vader of moeder mee naar binnen om een foto te maken?

Nee, je vader, moeder of andere begeleider mag niet mee naar de meet & greet en kan naast de rij naar de meet & greet wachten. Er is iemand bij de meet & greet aanwezig die een toffe foto voor je maakt met je eigen camera of telefoon. Zorg dus dat je die goed hebt ingesteld!

Mijn meet & greet is om 13.00 uur. Kan ik dan gelijk doorlopen naar de YouTuber?

Er wordt een meet & greet plekje voor je gereserveerd in het tijdslot dat je geboekt hebt. Heb je een meet & greet tussen 13.00 en 14.00 uur? Dan kun je tijdens dat uur aansluiten in het wachtvak van de Tina Social Stage waar jouw YouTuber een meet & greet doet. Het kan dus zijn dat je even moet wachten.

Hoeveel meet & greets zijn er?

Er zijn superveel meet & greets, maar er is maar een beperkt aantal kaartjes beschikbaar. Dit betekent dat niet alle bezoekers een meet & greet kunnen doen. Bij de meet & greet kaartjes geldt dan ook: op = op!

Ik heb geen meet & greet kaartje, kan ik dan wel YouTubers zien?

Zijn de kaartjes voor een meet & greet met jouw favo ster supersnel uitverkocht? Niet getreurd, want je kunt alle YouTubers alsnog van heel dichtbij zien. Bij de Tina Social Stages is een podium waarop alle YouTubers langskomen voor een Q&A.

Wat is het verschil tussen een meet & greet en een signeersessie?

Bij de Tina Social Stages doen verschillende YouTubers een meet & greet. Hiervoor heb je een extra kaartje nodig, waarmee je een gegarandeerde meet & greet hebt. De signeersessies zijn met artiesten en zijn gratis en zonder kaartje toegankelijk. Hiervoor geldt echter: vol = vol!

Ook interessant?