Home - Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Gaat Tina Festival op Duinrell niet door?

Helaas heeft de organisatie van Tina Festival in overleg met Attractiepark Duinrell moeten besluiten dit jaar fysiek geen groot roze festival te organiseren. Reden hiertoe is het coronavirus en de daarbij behorende maatregelen die gehandhaafd moeten worden. Maar niet getreurd! Dit jaar barst het feestje los op zondag 20 september met de uitreiking van de Tina Awards. Dat wordt dansen, zingen en een heleboel prijzen weggeven die jij kunt winnen! Je volgt het online via TinaTV en Instagram. Ben jij erbij? Vergeet niet te stemmen op jouw favoriete artiest op Tina.nl/awards. Je hebt nog t/m 5 augustus!

Wij hebben al een Tina Festival weekend geboekt, wat nu?

Heb je al een Tina Festival weekendarrangement geboekt bij Duinrell voor het weekend van 18, 19 en 20 september? Neem dan even contact op met Duinrell. Dit kan door een mail te sturen naar info@duinrell.nl, zij zullen de mogelijkheden met je doornemen.

Ik zie in Tina een advertentie over Tina Thuisfestival, hoe kan dit?

Klopt, het zag er een hele tijd naar uit dat er toch een mogelijkheid was om Tina Festival te vieren dit jaar, alleen is er op het laatste moment toch besloten dat de veiligheid en gezondheid van de bezoekers in gevaar zou kunnen komen en is besloten het festival te annuleren. Op dat moment was Tina al naar de drukker, vandaar de aankondiging in Tina 33.

Wanneer vindt Tina Festival plaats in 2021?

De organisatie gaat zo snel mogelijk kijken naar de datum voor Tina Festival 2021. Hou Tinafestival.nl en @Tinafestival op Instagram goed in de gaten, want daar wordt het bekendgemaakt.

Kan ik al kaartjes kopen voor Tina Festival 2021?

Helaas is dit nog niet mogelijk. Maar hou Tinafestival.nl en @Tinafestival op Instagram goed in de gaten, want daar wordt niet alleen de datum maar ook de start van de kaartverkoop bekendgemaakt.

Waar kan ik de Tina Awards uitreiking volgen?

Zorg dat je op zondag 20 september klaarzit voor de superspectaculaire online uitreiking van de Tina Awards! Tijdens dit digitale feestje zit jij thuis op de eerste rij en zie je welke sterren de enige echte Tina Awards in de wacht slepen. Tune om 16.00 uur in op YouTube.com/TinaNL en vier het feestje mee! Zeker weten dat je niets mist? Volg dan @TijdschriftTina op Instagram en blijf op de hoogte (Vraag je ouders om toestemming).

Staat jouw vraag hier niet tussen? Mail dan naar info@tinafestival.nl