Home - Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Kaartverkoop

Krijg ik mazzelmeidenkorting op een NS combikaartje?

Nee, het NS combikaartje is al supervoordeling. De mazzelmeidenkorting (alleen voor Tina abonnees) geldt alleen op de reguliere kaartverkoop op Tinafestival.nl/kaartjes.

Wat kost een kaartje voor Tina Festival?

Een standaard kaartje voor Tina Festival kost € 29,50, inclusief 1,5 uur zwemmen in het Tikibad (voor Mazzelmeiden (Tina abonnees) € 27,50 inclusief 3 uur zwemmen). Let op: Mazzelmeiden kunnen maximaal vier kaarten bestellen met de unieke kortingscode. Kinderen t/m 2 jaar (met legitimatie) hoeven geen entree te betalen.

Waarom zijn de Tina Festival kaarten duurder dan vorig jaar?

De prijzen voor een Tina Festival kaarten zijn duurder geworden, omdat ook de prijzen voor een dagje Duinrell in 2019 omhoog zijn gegaan. Tina Festival is hierdoor genoodzaakt de prijs ook te verhogen. Als tegemoetkoming is ervoor gekozen om 1,5 uur zwemmen in het Tikibad toe te voegen aan de standaard kaartjes.

Wat houdt een Tina Festival kaartje in?

Met een Tina Festival kaartje krijg je op 21 of 22 september toegang tot Tina Festival op Attractiepark Duinrell. Je kunt in alle attracties, lekker shoppen en meezingen met de coolste artiesten. Ook mag je 1,5 uur zwemmen in Tikibad. (Mazzelmeiden mogen 3 uur zwemmen!) Het is mogelijk om (betaalde) extra’s aan je kaartje toe te voegen. Denk hierbij een gegarandeerde workshopplek, een meet & greet met jouw favo YouTuber of TikTokker of de coole Tina Festival pet. Kijk op de bestelpagina voor uitleg over de verschillende mogelijkheden.

Hoe kan ik kaartjes bestellen?

Je kunt hier je kaartjes bestellen. Op zaterdag 21 en zondag 22 september 2019 krijg je uitsluitend toegang tot Tina Festival en het attractiepark met speciale Tina Festival kaarten. Duinrell-abonnementen of vrijkaarten zijn tijdens dit weekend NIET geldig.

Tot wanneer kan ik kaarten bestellen?

Je kunt kaarten bestellen in de voorverkoop t/m 22 september. Op zaterdag 21 september en zondag 22 september zijn kaarten aan de kassa verkrijgbaar, tenzij Tina Festival uitverkocht raakt. Wees er dus snel bij! Als je zeker wilt zijn van een kaartje, bestel deze dan zo snel mogelijk in de voorverkoop.

Kan ik een heel weekend naar Tina Festival?

Dat kan! Koop het speciale weekendkaartje voor € 55,00 en geniet het hele weekend van het allerleukste feestje van het jaar. Wil je ook blijven slapen? Boek dan het Tina Festival arrangement op Vakantiepark Duinrell.

Kan ik blijven slapen op vakantiepark Duinrell?

Een heel weekend met Tina feesten kan natuurlijk ook! Boek snel het Tina Festival arrangement bij Duinrell. Je bent dan al op vrijdag 20 september welkom op Attractiepark Duinrell en je verblijft in een Duingalow. Uiteraard mag je op beide dagen naar Tina Festival! Let op: het programma is voor beide dagen vrij vergelijkbaar. Als je een weekendarrangement boekt zit hier automatisch je toegang tot Tina festival bij. Je hoeft dan geen losse Tina Festival kaarten te kopen.

Ik heb geen printer. Moet ik mijn kaartje printen?

Nee, het is ook mogelijk om je kaartje op je telefoon te laten scannen. Zorg wel dat je de kaarten op je telefoon klaar hebt staan en je schermhelderheid hoog staat, zodat ze ter plekke direct gescand kunnen worden. Let op: zonder gescand ticket kom je niet binnen.

Kunnen mijn ouders ook naar Tina Festival?

Natuurlijk! Ouders kunnen ook een Tina Festival toegangskaart aanschaffen. Kosten voor de toegangskaart zijn voor alle bezoekers gelijk.

Het lukt niet om kaartjes te bestellen?

Voor alle vragen over je kaartjes kun je terecht bij Ticketcounter. Ticketcounter is te bereiken op telefoonnummer: 010-751 64 00 of mail naar: info@ticketcounter.nl

Festivalinfo

Kan ik ook los een parkeerkaart, pet of buskaartje bestellen?

Ja, dat kan. Bestel het hier.

Er is glutenvrij eten verkrijgbaar op Duinrell?

Bij de snacklocaties worden de frites in zonnebloemolie gebakken in aparte friteuse. Bij de Schaapskooi en Duinrell Plaza restaurant zijn er salades en soepen. Mocht je een vraag hebben, stel ze gerust aan een La Place medewerker.

Wat mag je wel en niet meenemen?

Het meenemen van scherpe voorwerpen is niet toegestaan. In verband met veiligheidsredenen is het ook niet toegestaan om vloeistoffen mee te nemen op het festivalterrein (dus ook geen deodorant, parfum, haarlak, zonnebrand spray, etc.). Je mag daarentegen wel een deodorant roller, paraplu, een flesje water en zonnebrandcrème meenemen naar Tina Festival. Pas op: voorwerpen die niet mee naar binnen mogen worden niet bewaard. Neem dus geen onnodige voorwerpen en waardevolle bezittingen mee.

Hoe kan ik het best naar Tina Festival komen?

Het wordt aangeraden om met het openbaar vervoer te komen. Er zijn speciale Tina Festival combikaartjes verkrijgbaar voor de trein. Hiervoor werkt Tina Festival samen met NS. Kijk hier voor alle info. Vanaf Den Haag CS rijden speciale pendelbussen naar Tina Festival. Dat betekent: geen file én supersnel genieten van al het leuks bij Tina Festival. Het is ook mogelijk om met de auto te komen. Hiervoor heb je een parkeerkaart nodig. Deze kun je tegelijk met je festivalkaartjes bestellen. Word je weggebracht? Bestel dan een (gratis) kiss & ride kaartje.

Moet ik een buskaartje voor de pendelbus kopen als ik een NS combikaartje heb gekocht?

Nee, met je NS combikaartje hoef je geen buskaartje te kopen. Deze is namelijk bij het combikaartje ingebrepen.

Hoe vaak rijden de pendelbussen?

Vanaf Den Haag CS rijden de pendelbussen tussen 08.00 uur en 12.00 uur richting Duinrell. Tussen 15.30 uur en 20.30 rijdt de bus weer terug naar Den Haag CS.

Bij wie kan ik terecht voor gevonden voorwerpen, mocht ik iets kwijtraken op Tina Festival?

Tijdens Tina Festival kun je terecht bij de informatiebalie. Na Tina Festival wordt geprobeerd alle gevonden voorwerpen aan de rechtmatige eigenaar terug te geven. Tina is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van of schade aan jouw persoonlijke bezittingen.

Waar kan ik naartoe als ik vragen heb?

Tot en met 20 september kun je al je vragen mailen naar info@tinafestival.nl. Op het evenement zelf staan bij de informatiebalie medewerkers van Tina Festival voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt hier ook terecht voor het melden en afgeven van gevonden voorwerpen.

Ik ben invalide. Mag er een begeleider mee?

Op vertoon van jouw invalidenkaart is de toegang voor een begeleider gratis. Voor jezelf moet je wel een toegangskaart kopen. Op Attractiepark Duinrell zijn rolstoelen beschikbaar voor verhuur. Lees er hier meer over.

Is Tina Festival toegankelijk voor mindervaliden?

Tina Festival vindt plaats op Attractiepark Duinrell. Dit park is toegankelijk voor mindervaliden. Hou er wel rekening mee dat niet alle attracties op Duinrell toegankelijk zijn voor mindervaliden.

Wat zijn de openingstijden?

Tina Festival is geopend van 09.00 uur – 19.00 uur.

Kan ik ook zwemmen in het Tikibad?

Met je Tina Festival kaartje mag je 1,5 uur zwemmen in het Tikibad. Heb je een mazzelmeidenkaartje gekocht? Dan mag je 3 uur zwemmen. Let op: kinderen t/m 11 jaar mogen niet zonder begeleider het Tikibad in. Het Tikibad is zaterdag open tot 22.00 uur en zondag tot 21.00 uur.

Kan ik na Tina Festival nog iets eten op Duinrell?

Jazeker! De Schaapskooi is geopend tot 22.00 uur en Duinrell Plaza restaurant tot 21.00 uur.

Is er een speciale plek voor ouders of andere volwassenen?

Is je vader, moeder, buurvrouw of tante gezellig mee naar Tina Festival? Ook voor hen is er heel veel leuks te doen. Zo is er onder andere de speciale Ouderlounge, waar ze lekker kunnen chillen of een leuke workshop kunnen volgen. Voor deze workshops hoef je je vooraf niet in te schrijven.

Ik word weggebracht. Hoe werkt dat?

Om het verkeer van en naar Duinrell goed te organiseren, heb je om weggebracht te worden een speciale (gratis) Kiss & Ride kaart nodig. Deze kaart kun je tegelijk bestellen met je Tina Festival kaartje. Print deze kaart en leg 'm achter de voorruit van de auto, zodat de verkeersregelaars je naar de afzetplek kunnen wijzen. Heb je geen Kiss & Ride kaart? Het is dan helaas niet mogelijk om bij Duinrell te worden afgezet.

Kan ik pinnen op Duinrell?

Op Duinrell staan meerdere pinautomaten. Daarnaast kun je bij veel tentjes met pin betalen.

Vervoer

Hoe kan ik een buskaartje bestellen?

Je kunt een buskaartje tegelijk met je Tina Festival kaartjes bestellen. Heb je al kaartjes, maar wil je ook een buskaartje? Scoor deze dan hier.

Hoe kan ik een Kiss & Ride kaartje bestellen?

Je kunt de gratis Kiss & Ride kaart tegelijk met je Tina Festival kaartjes bestellen. Heb je al kaartjes, maar wil je ook een Kiss & Ride kaartje? Scoor deze dan hier.

Hoe kan ik een parkeerkaart bestellen?

Je kunt een parkeerkaart tegelijk met je Tina Festival kaartjes bestellen. Heb je al kaartjes, maar wil je ook een parkeerkaart? Scoor deze dan hier.

Ik heb een NS combikaartje, heb ik dan ook een buskaartje nodig?

Nee, deze zit bij het combikaartje inbegrepen.

Programma

Wanneer is het programma bekend?

Het programma dat tot nu toe bekend is, vind je hier.

Welke artiesten komen er naar Tina Festival 2019?

Op Tina Festival is het een komen en gaan van sterren en YouTubers. Het programma is inmiddels compleet. Bekijk hier de line-up!!

Is er merchandise van sterren te koop?

Ja! Bij de Tina Sterrenstage zijn er shops met merchandise van Kalvijn, Thomas & Rutger, MeisjeDjamilla, Girlys Blog, Sterre, Mylène & Rosanne, FOURCE en Marcus & Martinus.

Waar kan ik de plattegrond vinden?

Zodra de plattegrond bekend is vind je deze hier. 

Meet & greets

Zijn er nog meet & greet kaartjes?

Nee, de meet & greet kaartjes zijn uitverkocht. Bekijk hier het programma van de Q&A's op de Tina Social Stages, waar je superveel YouTubers alsnog van heel dichtbij ziet.

Wat houdt een meet & greet in?

Tijdens een meet & greet op Tina Festival ontmoet je jouw favo YouTuber. De meet & greet duurt ongeveer één minuut en er is iemand aanwezig die met jouw telefoon of camera een coole foto van jullie samen maakt. De meet & greet doe je samen met degene waarmee je meet & greet kaartjes hebt gekocht.

Wat kost een meet & greet kaartje?

Een meet & greet kaartje kost € 5,00. Om een meet & greet kaartje te kunnen kopen heb je een Tina Festival kaartje nodig. 1 meet & greet kaartje per persoon.

Voor hoeveel personen is een meet & greet?

Je kunt met maximaal drie personen een meet & greet doen. Je bestelt dan in één keer 3 meet & greet kaartjes.

Heb je voor alle meet & greets een kaartje nodig?

Voor alle meet & greets bij de Tina Social Stages heb je een kaartje nodig. Dit kaartje is je toegangsbewijs tot de meet & greet. Bij de Signeertent op Tina Festival kun je terecht voor gratis handtekeningensessies met een aantal andere artiesten die niet bij de Social Stages zijn.

Mag mijn vader of moeder mee naar binnen om een foto te maken?

Nee, je vader, moeder of andere begeleider mag niet mee naar de meet & greet en kan naast de rij naar de meet & greet wachten. Er is iemand bij de meet & greet aanwezig die een toffe foto voor je maakt met je eigen camera of telefoon. Zorg dus dat je die goed hebt ingesteld!

Mijn meet & greet is om 13.00 uur. Kan ik dan gelijk doorlopen naar de YouTuber?

Er wordt een meet & greet plekje voor je gereserveerd in het tijdslot dat je geboekt hebt. Heb je een meet & greet tussen 13.00 en 14.00 uur? Dan kun je tijdens dat uur aansluiten in het wachtvak van de Tina Social Stage waar jouw YouTuber een meet & greet doet. Het kan dus zijn dat je even moet wachten.

Hoeveel meet & greets zijn er?

Er zijn superveel meet & greets, maar er is maar een beperkt aantal kaartjes beschikbaar. Dit betekent dat niet alle bezoekers een meet & greet kunnen doen. Bij de meet & greet kaartjes geldt dan ook: op = op!

Ik heb geen meet & greet kaartje, kan ik dan wel YouTubers zien?

Zijn de kaartjes voor een meet & greet met jouw favo ster supersnel uitverkocht? Niet getreurd, want je kunt alle YouTubers alsnog van heel dichtbij zien. Bij de Tina Social Stages is een podium waarop alle YouTubers langskomen voor een Q&A.

Wat is het verschil tussen een meet & greet en een signeersessie?

Bij de Tina Social Stages doen verschillende YouTubers een meet & greet. Hiervoor heb je een extra kaartje nodig, waarmee je een gegarandeerde meet & greet hebt. De signeersessies zijn met artiesten en zijn gratis en zonder kaartje toegankelijk. Hiervoor geldt echter: vol = vol!

Workshops

Hoe kan ik een workshopkaartje kopen?

Op maandag 16 september start om 16.00 uur de verkoop van de workshops op Tinafestival.nl!

Wanneer kan ik een workshopkaartje kopen?

De workshopkaartjes zijn verkrijgbaar vanaf maandag 16 september 16.00 uur op Tinafestival.nl.

Wat houdt een workshop in?

Maak iets leuks, leer iets nieuws of knutsel iets tofs: tijdens een workshop op Tina Festival ben jij een half uur lang lekker creabea bezig. Met een workshopkaartje krijg je een gegarandeerde plek aan de workshoptafel bij jouw favo workshop én op het door jou gekozen tijdstip van de dag. Natuurlijk mag je je knutsel mee naar huis nemen.

Wat kost een workshop kaartje?

Een meet & greet kaartje kost € 3,00. Om een workshopkaartje te kunnen kopen heb je een Tina Festival kaartje nodig. 1 workshop per persoon.

Heb je voor alle workshops een kaartje nodig?

Nee, er zijn ook workshops te doen zonder extra kaartje. Kijk hier voor een overzicht.

Mag mijn vader of moeder ook meedoen met de workshop?

Je ouders of verzorgers hoeven geen kaartje te kopen, zij kunnen buiten wachten. Er zijn natuurlijk superveel meisjes aanwezig op Tina Festival en op deze manier kan de organisatie zoveel mogelijk verschillende meisjes blij maken met een gave workshop.

Ik ben te laat voor mijn workshop. Wat nu?

Vanwege de strakke planning is het helaas niet mogelijk om bij een workshop op een ander tijdstip aan te sluiten. Hou de tijd dus goed in de gaten!

Hoeveel workshops zijn er?

Er zijn superveel workshops, maar er is maar een beperkt aantal kaartjes beschikbaar. Dit betekent dat niet alle bezoekers een workshop kunnen doen. Bij de workshopskaartjes geldt dan ook: op = op!


Staat jouw vraag hier niet tussen? Mail dan naar info@tinafestival.nl