Home - Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Kaartverkoop

Wat kost een kaartje voor Tina Festival?

Een standaard kaartje voor Tina Festival kost € 29,50, inclusief 1,5 uur zwemmen in het Tikibad (voor Mazzelmeiden (Tina abonnees) € 27,50 inclusief 3 uur zwemmen). Let op: Mazzelmeiden kunnen maximaal vier kaarten bestellen met de unieke kortingscode.

Waarom zijn de Tina Festival kaarten duurder dan vorig jaar?

De prijzen voor een Tina Festival kaarten zijn duurder geworden, omdat ook de prijzen voor een dagje Duinrell in 2019 omhoog zijn gegaan. Tina Festival is hierdoor genoodzaakt de prijs ook te verhogen. Als tegemoetkoming is ervoor gekozen om 1,5 uur zwemmen in het Tikibad toe te voegen aan de standaard kaartjes.

Wat houdt een Tina Festival kaartje in?

Met een Tina Festival kaartje krijg je op 21 of 22 september toegang tot Tina Festival op Attractiepark Duinrell. Je kunt in alle attracties, lekker shoppen en meezingen met de coolste artiesten. Ook mag je 1,5 uur zwemmen in Tikibad. (Mazzelmeiden mogen 3 uur zwemmen!) Het is mogelijk om (betaalde) extra’s aan je kaartje toe te voegen. Denk hierbij een gegarandeerde workshopplek, een meet & greet met jouw favo YouTuber of TikTokker of de coole Tina Festival pet. Kijk op de bestelpagina voor uitleg over de verschillende mogelijkheden.

Hoe kan ik kaartjes bestellen?

Je kunt hier je kaartjes bestellen. Op zaterdag 21 en zondag 22 september 2019 krijg je uitsluitend toegang tot Tina Festival en het attractiepark met speciale Tina Festival kaarten. Duinrell-abonnementen of vrijkaarten zijn tijdens dit weekend NIET geldig.

Tot wanneer kan ik kaarten bestellen?

Je kunt kaarten bestellen in de voorverkoop t/m 22 september. Op zaterdag 21 september en zondag 22 september zijn kaarten aan de kassa verkrijgbaar, tenzij Tina Festival uitverkocht raakt. Wees er dus snel bij! Als je zeker wilt zijn van een kaartje, bestel deze dan zo snel mogelijk in de voorverkoop.

Kan ik een heel weekend naar Tina Festival?

Dat kan! Koop het speciale weekendkaartje voor € 55,00 en geniet het hele weekend van het allerleukste feestje van het jaar. Wil je ook blijven slapen? Boek dan het Tina Festival arrangement op Vakantiepark Duinrell.

Kan ik blijven slapen op vakantiepark Duinrell?

Een heel weekend met Tina feesten kan natuurlijk ook! Boek snel het Tina Festival arrangement bij Duinrell. Je bent dan al op vrijdag 20 september welkom op Attractiepark Duinrell en je verblijft in een Duingalow. Uiteraard mag je op beide dagen naar Tina Festival! Let op: het programma is voor beide dagen vrij vergelijkbaar. Als je een weekendarrangement boekt zit hier automatisch je toegang tot Tina festival bij. Je hoeft dan geen losse Tina Festival kaarten te kopen.

Ik heb geen printer. Moet ik mijn kaartje printen?

Nee, het is ook mogelijk om je kaartje op je telefoon te laten scannen. Zorg wel dat je de kaarten op je telefoon klaar hebt staan en je schermhelderheid hoog staat, zodat ze ter plekke direct gescand kunnen worden. Let op: zonder gescand ticket kom je niet binnen.

Kunnen mijn ouders ook naar Tina Festival?

Natuurlijk! Ouders kunnen ook een Tina Festival toegangskaart aanschaffen. Kosten voor de toegangskaart zijn voor alle bezoekers gelijk.

Festivalinfo

Kan ik ook los een parkeerkaart, pet of buskaartje bestellen?

Ja, dat kan. Bestel het hier.

Hoe kan ik het best naar Tina Festival komen?

Het wordt aangeraden om met het openbaar vervoer te komen. Er zijn speciale Tina Festival combikaartjes verkrijgbaar voor de trein en de bus. Hiervoor werkt Tina Festival samen met Havi Travel en NS. Kijk hier voor alle info. Vanaf Den Haag CS rijden speciale pendelbussen naar Tina Festival. Dat betekent: geen file én supersnel genieten van al het leuks bij Tina Festival. Het is ook mogelijk om met de auto te komen. Hiervoor heb je een parkeerkaart nodig. Deze kun je tegelijk met je festivalkaartjes bestellen. Word je weggebracht? Bestel dan een (gratis) kiss & ride kaartje.

Hoe vaak rijden de pendelbussen?

Vanaf Den Haag CS rijden de pendelbussen tussen 08.00 uur en 12.00 uur richting Duinrell. Tussen 15.30 uur en 20.30 rijdt de bus weer terug naar Den Haag CS.

Bij wie kan ik terecht voor gevonden voorwerpen, mocht ik iets kwijtraken op Tina Festival?

Tijdens Tina Festival kun je terecht bij de informatiebalie. Na Tina Festival wordt geprobeerd alle gevonden voorwerpen aan de rechtmatige eigenaar terug te geven. Tina is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van of schade aan jouw persoonlijke bezittingen.

Waar kan ik naartoe als ik vragen heb?

Tot en met 20 september kun je al je vragen mailen naar info@tinafestival.nl. Op het evenement zelf staan bij de informatiebalie medewerkers van Tina Festival voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt hier ook terecht voor het melden en afgeven van gevonden voorwerpen.

Ik ben invalide. Mag er een begeleider mee?

Op vertoon van jouw invalidenkaart is de toegang voor een begeleider gratis. Voor jezelf moet je wel een toegangskaart kopen. Op Attractiepark Duinrell zijn geen rolstoelen beschikbaar voor verhuur.

Is Tina Festival toegankelijk voor mindervaliden?

Tina Festival vindt plaats op Attractiepark Duinrell. Dit park is toegankelijk voor mindervaliden. Hou er wel rekening mee dat niet alle attracties op Duinrell toegankelijk zijn voor mindervaliden.

Wat zijn de openingstijden?

Tina Festival is geopend van 09.00 uur – 19.00 uur.

Ik word weggebracht. Hoe werkt dat?

Om het verkeer van en naar Duinrell goed te organiseren, heb je om weggebracht te worden een speciale (gratis) Kiss & Ride kaart nodig. Deze kaart kun je tegelijk bestellen met je Tina Festival kaartje. Print deze kaart en leg 'm achter de voorruit van de auto, zodat de verkeersregelaars je naar de afzetplek kunnen wijzen. Heb je geen Kiss & Ride kaart? Het is dan helaas niet mogelijk om bij Duinrell te worden afgezet.

Programma

Wanneer is het programma bekend?

Het programma dat tot nu toe bekend is, vind je hier.

Welke artiesten komen er naar Tina Festival 2019?

Op Tina Festival is het een komen en gaan van sterren en YouTubers. Het programma dat tot nu toe bekend is, vind je hier!


Staat jouw vraag hier niet tussen? Mail dan naar info@tinafestival.nl