Het allerleukste feestje van het jaar Het allerleukste feestje van het jaar
Home - Nieuws - Tina Festival wordt verplaatst naar 2022

Tina Festival wordt verplaatst naar 2022

Om het allerleukste feestje van het jaar te kunnen vieren wordt Tina Festival door de verlengde maatregelen voor evenementen verplaatst naar 2022. Dat is natuurlijk superjammer! Op dit moment wordt er gekeken naar een nieuwe datum. Deze wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt. Hier lees je alles wat je moet weten over de verplaatsing.

Heb je kaartjes gekocht? Die blijven geldig voor de nieuwe datum. Hiervoor hoef je niets te doen. Wil of kun je niet op de nieuwe datum? Dan krijg je het aankoopbedrag teruggestort. Meer info hierover lees je hieronder.

Ben je erbij tijdens de volgende editie van Tina Festival? Het belooft één groot feest te worden! En dat er nu geen Tina Festival is betekent niet dat er geen feestje is. Volg de komende tijd @TinaFestival op Instagram en hou je mail in de gaten om op te hoogte blijven van het laatste nieuws, want er komen ook dit jaar nog leuke dingen aan.

Veelgestelde vragen

Waarom wordt Tina Festival verplaatst?

Door de verlengde maatregelen voor evenementen is de organisatie genoodzaakt om Tina Festival te verplaatsen naar 2022.

Wat is de nieuwe datum?

Op dit moment wordt er gekeken naar een nieuwe datum in 2022. Deze wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt.

Gaat Tina Festival dan wel door?

De verwachting is dat Tina Festival in 2022 gevierd kan worden zoals je van Tina Festival gewend bent. Uiteraard volgt de Tina Festival organisatie de richtlijnen van het RIVM en de overheid, en houdt jou hierover op de hoogte via Tinafestival.nl.

Ik heb een kaartje gekocht en wil mijn geld terug.

Alle kaartkopers hebben op maandag 16 augustus een mail ontvangen met alle informatie over het terugboeken van de kaartjes. Heb je de mail niet ontvangen? Via dit formulier kun je je kaartjes terugboeken.  Let op: je kunt alleen je hele order (inclusief eventuele parkeerkaart, buskaart of pet) terugboeken. Vraag de (hoofd)boeker dit te doen.

Ik wil mijn kaartje meenemen naar de volgende editie.

Leuk dat je er dan bij bent! Je kaartje blijft geldig en je hoeft hiervoor niets te doen.

Waar vind ik mijn bestelnummer?

Op je e-ticket vind je linksonder het tiencijferige bestelnummer. Bekijk hier een voorbeeldticket. Het bestelnummer staat ook in je bevestigingsmail. Bekijk hier een voorbeeld.

Hoe lang duurt het voordat het geld van de gekochte kaartjes worden teruggeboekt?

Je hebt 60 dagen de tijd om aan te geven dat je je kaartjes terug wilt laten boeken. Doe dit dus voor 16 oktober 2021. Doe je dit voor 16 september 2021, dan kun je begin oktober het aankoopbedrag + servicekosten op je rekening verwachten. Na 16 oktober 2021 wordt je kaartje automatisch meegenomen naar 2022.

Ik heb een pet, parkeerkaart en/of buskaart gekocht. Hoe gaat dat?

Als je een pet, parkeerkaart of buskaart tegelijk met je Tina Festival kaartjes hebt gekocht, dan neem je of de hele order mee naar 2022 of je boekt de hele order terug. Heb je een pet, parkeerkaart of buskaart later bijbesteld en wil je deze terugboeken? Dan moet je ook voor deze order het terugboekformulier invullen.

Ik heb een arrangement geboekt bij Duinrell.

Je ontvangt binnenkort bericht van Duinrell. Je kunt kiezen om je arrangement voor dezelfde prijs om te boeken naar de volgende editie of om je geld terug te krijgen. Deze afhandeling verloopt via Duinrell. Heb je vragen hierover? Neem dan contact op met Duinrell. 

Ik zie in Tina advertenties over Tina Festival, hoe kan dat?

Bij het naar de drukker sturen van deze Tina’s was het nieuws over het verplaatsen van Tina Festival nog niet bekend. Daardoor kan het dat je in een aantal edities nog iets over Tina Festival leest. 

Hoe worden de Tina Awards uitgereikt?

De uitreiking van de Tina Awards is zaterdag 18 september thuis live te volgen via TinaTV op YouTube.com/TinaNL! Hou Instagram in de gaten voor meer nieuws hierover.

Ik heb een vraag over het annuleren van mijn kaartje/de verplaatsing over Tina Festival.

Je kunt hierover contact opnemen met de klantenservice van DPG Media via 088-5500250 of deze site

Ook interessant?