De kaartverkoop van Tina Festival is nog niet gestart >> Houd de socials in de gaten voor de laatste update!
Het allerleukste feestje van het jaar Het allerleukste feestje van het jaar
Home - Nieuws - Tina Festival 2022 komt eraan!

Tina Festival 2022 komt eraan!

Wakker worden! Al 2 jaar wacht je op het leukste feestje en dat feestje van je dromen gaat er komen! We zullen je nog even knijpen, want het is echt waar! Zet zaterdag 17 en zondag 18 september GROOT in je agenda, want dan gaat Tina Festival 2022 plaatsvinden. Geloof ons, dit wil je niet missen!

Volg de komende tijd @TinaFestival op Instagram en hou je mail in de gaten om op te hoogte blijven van het laatste nieuws, want er komen weer hele vette dingen aan!

Veelgestelde vragen

Binnenkort wordt alle informatie over het programma, het vervoer, tijden, etc. bekend. De kaartverkoop zal binnenkort ook starten, dus hou daarvoor onze kanalen in de gaten!

Wat is Tina Festival?

Tina Festival is het allerleukste feestje van het jaar! Een weekend lang shoppen, swingen bij optredens, gillen in attracties, leuke workshops volgen en de tofste YouTubers en TikTokkers spotten. Je kunt één dag komen, maar ook een heel weekend!

Waar en wanneer is Tina Festival?

Tina Festival vindt plaats op zaterdag 17 en zondag 18 september in Attractiepark Duinrell. Het volledige adres is: Duinrell 1, 2242 JP Wassenaar

Worden er weer Tina Awards uitgereikt?

Yes! Het Tina Festival gaat door én de Tina Awards vinden ook weer plaats! We houden je via deze pagina op de hoogte over wanneer deze plaats zal vinden, op wie je kunt stemmen en hoe. Hou Instagram in de gaten voor meer nieuws hierover.

Moet er een volwassene mee naar Tina Festival?

Tina Festival is te bezoeken zonder volwassen begeleiding. Check wel bij je ouders/verzorgers of ze dit een goed idee vinden. Spreek van tevoren goed af waar je wordt opgehaald en neem het telefoonnummer van thuis ook op een briefje mee voor het geval je telefoon uitvalt. Spreek met je besties een plek in Duinrell af waar jullie elkaar treffen als jullie elkaar onverhoopt kwijtraken. Een goede plek hiervoor is het Infopunt bij het Kikkerrad.

Let op: zwemmen in het Tikibad kan onder de 12 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene.

Wil je een Duinrell-arrangement boeken? Dit kan alleen als er een volwassene meegaat. Neem contact op met Duinrell als je hierover vragen hebt. Boek je arrangement via www.duinrell.nl/tina of neem contact op met Duinrell: 070 5155255 / info@duinrell.nl

Is Tina Festival toegankelijk voor mindervaliden?

Tina Festival vindt plaats in Attractiepark Duinrell. Dit park is toegankelijk voor mindervaliden. Hou er wel rekening mee dat niet alle attracties op Duinrell toegankelijk zijn voor mindervaliden en sommige paden minder goed begaanbaar zijn. Op vertoon van je invalidepas mag je een begeleider meenemen die geen kaartje hoeft te kopen. Jij zelf moet dus wel gewoon een kaartje kopen, dan mag je begeleider op vertoon van jouw invalidepas met jou mee naar binnen.

Wat zijn de huisregels?

Die vind je hier.

Is er wifi in Duinrell?

Nee.

Zijn er kluisjes?

In Duinrell vind je kluisjes naast de toiletten, tegenover de Ballenzee en in restaurant de Schaapskooi (0,50 – 1,00 euro). De kluisjes in het Tikibad zijn gratis.

Hoe kun je betalen op Tina Festival?

Je kunt Tina Festival bijna alleen maar pinnen! Houd daar rekening mee.

Bij wie kun je terecht voor gevonden voorwerpen, mocht je iets kwijtraken op het Tina Festival?

Tijdens Tina Festival kun je terecht bij de informatiebalie. Na het Tina Festival proberen we alle gevonden voorwerpen aan de rechtmatige eigenaar terug te geven. Tina is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van of schade aan jouw persoonlijke bezittingen.

Met de auto?

Het is mogelijk om de auto bij Duinrell te parkeren. Hiervoor heb je een parkeerkaart nodig. Deze kun je voor € 15,00 tegelijk met je Tina Festival kaartjes bestellen in de shop. Let op: er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Er zijn verschillende parkeerterreinen. Het kan zijn dat je naar een parkeerterrein wordt geleid waarna je na het parkeren met een gratis pendelbus naar Duinrell wordt gebracht. Word je weggebracht? Hiervoor moet je een speciale (gratis) kiss & ride-kaart bestellen. Hierover volgt binnenkort ook meer informatie.

Waar kun je naartoe als je vragen hebt?

Tot en met 17 september kun je je vragen mailen naar  kaartjes@tinafestival.nl. Op het evenement zelf staan bij de informatiebalie medewerkers van de Tina Festival voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt hier ook terecht voor het melden en afgeven van gevonden voorwerpen.

Wat is de dresscode van Tina Festival 2022?

Het thema is Feestje van je dromen! Trek al je favoriete pastelkleuren uit de kast en droom weg bij je feestelijke outfit. Roze, roze en nog eens roze! Maar ook paars, lichtblauw en lila zijn helemaal TOP in dit thema.  Weet je niet zo goed wat je aan moet doen? Check dan hier het artikel bomvol inspiratie!

Wanneer kan ik kaartjes kopen?

De kaartverkoop start 19 mei.

Wat kost een kaartje?

Kijk hier voor alle info over Tina Festival kaartjes en de prijzen.

Hoe laat begint en eindigt Tina Festival?

Tina Festival is van 09.00 tot 19.00 uur. Sta na afloop niet in de file en neem nog lekker een duik in het Tikibad of blijf nog een hapje eten bij één van de restaurants. Die zijn namelijk geopend tot 21:00 uur! 

Met de auto?

Het is mogelijk om de auto bij Duinrell te parkeren. Hiervoor heb je een parkeerkaart nodig. Deze kun je voor € 15,00 tegelijk met je Tina Festival kaartjes bestellen in de shop. Let op: er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Er zijn verschillende parkeerterreinen. Het kan zijn dat je naar een parkeerterrein wordt geleid waarna je na het parkeren met een gratis pendelbus naar Duinrell wordt gebracht. Word je weggebracht? Hiervoor moet je een speciale (gratis) kiss & ride-kaart bestellen. Hierover volgt binnenkort ook meer informatie.

Hoe kom ik bij Tina Festival?

Het is verstandig om met het openbaar vervoer naar Tina Festival te komen. Zo sta je niet in de file en weet je zeker dat je lang kunt genieten van al het leuks. Scoor hiervoor het speciale buskaartje voor de pendelbus vanaf Den Haag Centraal tegelijk met je toegangskaartje. Let op: de eerste pendelbus rijdt een uur voor de opening van Tina Festival.

Met het openbaar vervoer?

Vanaf Den Haag Centraal rijden er ’s ochtends tussen 08.00 en 12.00 uur pendelbussen af en aan naar Duinrell vanaf halte 3,4 en 5 op het busplatform. Volg op Den Haag Centraal de borden richting de pendelbussen. Na 12:00 uur zullen er ook nog een beperkt aantal bussen rijden tussen Duinrell en Den Haag Centraal. Aan het einde van de dag rijden de bussen vanaf Duinrell terug naar Den Haag Centraal tussen 15.30 uur en 20.30 uur. Voor de pendelbus moet je vooraf online een buskaartje kopen. Het is niet mogelijk om met je ov-chipkaart mee te reizen met de pendelbus. In de bus zijn geen buskaartjes te koop. Bestel je kaartjes in de ticketshop! Let op: de eerste pendelbus rijdt een uur voor de opening van Tina Festival.

Word je gebracht?

De kiss & ride bij Duinrell is de plek waar je met de auto dicht bij de entree afgezet en opgehaald kunt worden. Je hebt hiervoor een speciaal kiss & ride-kaartje nodig, dat je tegelijk met je toegangskaartje reserveert. Dit kaartje is gratis en te verkrijgen in de shop. Volg bij Duinrell de borden kiss & ride om door de verkeersregelaars naar de kiss & ride begeleid te worden. Voor de veiligheid en doorstroom is het niet mogelijk om op een andere plek bij Duinrell uit- of in te stappen.

Met de fiets?

Kom je op de fiets naar Tina Festival? Links naast de entree is een fietsenstalling. Reserveer hiervoor ook een fiets parkeerkaartje via de shop.

Ook interessant?