Home - Nieuws - Tina Awards publieksprijzen

Tina Awards publieksprijzen

Je kunt niet meer stemmen voor de Tina Awards. Wie gaat er naar huis met de Tina Awards voor Beste zangtalent, Hipste modemeisje, Leukste tv-programma, Tofste YouTube held, Knapste knapperd of Grootste acteertalent? Dat wordt bekend tijdens de Tina Awards uitreiking tijdens Tina Festival op 22 en 23 september. Spannend!

Stem en win!

Maarre… voor de Tina Awards Grootste Tina Festival ster en Leukste setje kan nog alles gebeuren. Dat zijn namelijk publieksprijzen, wat betekent dat alleen het Tina Festival publiek hierop kan stemmen. Hoe? Kom tijdens Tina Festival naar de knalroze caravan naast de Tina shop op de MRKT en breng je stem uit. Maak vervolgens met je bestie een superleuke selfie bij de caravan en deel deze op Instagram en tag @TinaFestival, zodat iedereen kan zien dat jullie gestemd hebben. Jullie maken dan allebei kans op een supergroot bestiepakket. Leuheuk!

Bij de Tina Sterrenstage word je op de hoogte gehouden van de tussenstand. Wie-oh-wie gaat er winnen? Ontdek het tijdens de Tina Awards uitreiking om 17.30 uur op de grote Tina Sterrenstage. Hiervoor heb je geen apart kaartje nodig, dus feest lekker mee!

Ook interessant?