Koop nú kaartjes voor Tina Festival!
Het allerleukste feestje van het jaar Het allerleukste feestje van het jaar
Home - Nieuws - Ben jij Tina-abonnee? Koop dan nu je kaartje met korting!

Ben jij Tina-abonnee? Koop dan nu je kaartje met korting!

Alle Tina-abonnees opgelet! Heb jij op 16 & 17 september zin om te dansen, zingen, shoppen, YouTubers en TikTokkers te spotten en nog véél meer tijdens Tina Festival? Laat dan nu alles uit je handen vallen en koop je kaartjes mét abonneekorting.

Geluksvogel!

Als Tina-abonnee heb je extra geluk, want je kunt je kaartje voor Tina Festival nu al scoren met speciale abonneekorting. Je betaalt dan niet €37,95 maar €32,95 voor je kaartje! Ga dus snel naar de ticketshop en scoor je kaartje voor het allerleukste feestje.

Zo werkt de abonneekorting

Om gebruik te maken van de abonneekorting ga je naar de ticketshop en klik je op ’toegangskaart met abonneekorting’. Vervolgens vul je de persoonlijke code in die je in Tina 16 kunt vinden.

Geen Tina-abonnee?

Ben jij geen Tina-abonnee? Dan moet je nog héél even wachten, want vanaf 13 april koop jij alsnog je kaartje voor Tina Festival.

Meer weten over het allerleukste feestje?

Op 16 en 17 september kun jij weer feesten tijdens Tina Festival. Ben je benieuwd naar meer informatie over het allerleukste feestje? Klik dan hier en houd Tinafestival.nl en @tinafestival op Instagram in de gaten. Wil je alvast helemaal in de stemming komen? Check dan deze video’s van de eerdere edities.

Veelgestelde vragen
Waar kun je kaartjes kopen?

Kaartjes voor Tina Festival koop je in de ticketshop.

Vragen over tickets voor Tina Festival 2023

Tina Festival werkt voor de kaartverkoop samen met Yourticketprovider. Voor vragen over je kaartjes kun je op werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur mailen naar info@yourticketprovider.nl of via WhatsApp tussen 09:00-17:00 uur.

Blijven slapen tijdens Tina Festival?

Dat kan! Via Duinrell kan je ook arrangementen boeken en maak je er het SLAAPfeestje van je dromen van. Dat wil je toch! Ga naar duinrell.nl/tina voor meer informatie over de mogelijkheden van een verblijf op Duinrell tijdens Tina Festival.  

Wanneer kan ik kaartjes kopen?

Vanaf 13 april scoor jij je kaartje voor Tina Festival in de ticketshop. Ben je abonnee van Tijdschrift Tina? Dan koop je jouw kaartje mét abonneekorting al vanaf 11 april in de ticketshop.

Wat kost een kaartje?

Vanaf 13 april koop je jouw kaartje voor Tina Festival voor €37,95. Ben jij abonnee van Tijdschrift Tina? Dan scoor je jouw kaartje vanaf 11 april mét abonneekorting en betaal je €32,95. Ga naar de ticketshop en klik op ’toegangskaart met abonneekorting’. Vervolgens vul je de persoonlijke code in die je in Tina 16 kunt vinden.

 

Ook interessant?