De kaartverkoop van Tina Festival is nog niet gestart >> Houd de socials in de gaten voor de laatste update!
Het allerleukste feestje van het jaar Het allerleukste feestje van het jaar
Home - Nieuws - Ontdek welke stripheldin van Standaard Uitgeverij past bij jou!

Ontdek welke stripheldin van Standaard Uitgeverij past bij jou!

 

Hou jij van avontuur? Kom dan de leukste meidenstrips ontdekken bij Standaard Uitgeverij op het feestje van je dromen! Lees snel verder om alle stripheldinnen te leren kennen.

 

Stripheldinnen

Lotta is de grappigste, gekste en meest verstrooide meid uit stripland. Ze houdt zielsveel van haar papa en haar zusje. Ook oma Toeps en Lotta’s beste vriendin, Bien hebben een speciaal plekje in haar hart. Samen met deze vrolijke bende beleeft Lotta elke dag kleine en grote avonturen.

Ontmoet Yasmina, een foodie die houdt van groen en gezond eten. Ze woont samen met haar vader in een flatgebouw. Ze droomt maar van één ding: een wereld waarin mensen bewust omgaan met eten en met de natuur.

Op een dag vinden de zussen Sarah, Cassiopeia en Lucy een mysterieuze foto van hun moeder met een zwangere buik. Wie is de baby? Waarom lag de foto verstopt? De zusjes gaan op zoek naar de diepgewortelde geheimen van de familie Duizendblad. Verdwaal jij mee in het mysterieuze sprookje van De Zusjes Duizendblad?

Nola wordt acht en krijgt een sneeuwbol met muziek cadeau. Maar binnenin zit Andrea opgesloten, een piepklein meisje dat haar hulp inroept. Nola wordt zelf ook klein, kruipt in de doos en ontdekt een wonderbaarlijke wereld…

Voor Jessica is er niets ter wereld zo belangrijk als haar bff’s. En bff’s die heeft ze in alle maten en vormen: vriendinnen aan wie ze haar diepste geheimen toevertrouwt en vriendinnen die ze nog niet zou vertrouwen met haar kat. Word jij ook een vriendin van Jessica?

Julia, Lucy en Laila, drie hippe en vrolijke meiden, zijn niet alleen hartsvriendinnen. Ze delen ook dezelfde passie: dansen! Tussen de lessen klassiek en modern ballet door, vallen ze ook voor andere dansstijlen zoals hiphop. Of is het voor de moves van hun knappe leraar? Spring mee in het avontuur van drie hartsvriendinnen die hun leven al dansend doorbrengen. 

De zevenjarige Marine en haar zes jaar oudere tienerzus Wendy zijn twee handen op één buik. Maar soms ook water en vuur, en dat levert hilarische belevenissen op. Volg de perikelen van twee Sisters door dik en dun.

 

Quiz

Benieuwd welke stripheldin bij jou past? Doe hier de quiz om erachter te komen!

 

Extra op Tina Festival

Ontmoet tijdens Tina Festival Marloes de Vries, tekenares van Lotta, en laat je avontuur signeren! 

 

Volg Standaard Uitgeverij hier!

Facebook 

Instagram 

TikTok 

Website 

Ook interessant?