De kaartverkoop van Tina Festival is nog niet gestart >> Houd de socials in de gaten voor de laatste update!
Het allerleukste feestje van het jaar Het allerleukste feestje van het jaar
Home - Wat is er te doen?

Wat is er te doen?

Ben jij er ook bij op 17 en 18 september en wil je weten wat er allemaal te doen is? Op deze pagina vind je alle (nieuwe) informatie over het programma van het allerleukste droomfeestje van het jaar! Oneindig veel ritjes in de coolste attracties, meezingen met de leukste artiesten, het ontmoeten van jouw favoriete TikTokkers en YouTubers, kletteren in het Tikibad, helemaal uit je bol bij de tofste workshops en shoppen tot je erbij neervalt!

Check hier het programma!

 

Check hier de plattegrond!


ARTIESTEN

Er komen ontzettend veel gave artiesten naar het allerleukste feestje van het jaar! Klik hier om te ontdekken wie jij allemaal kunt spotten!

 

MEET & GREETS

Vanaf 25 augustus kun jij hier kaartjes scoren voor de meet & greets!

 

WORKSHOPS 

Vanaf 25 augustus kun jij hier je kaartje voor de allerleukste workshops scoren!


DUINRELL

Wist je dat je tijdens Tina Festival ook in alle attracties kunt van Duinrell? Check de Insta van Duinrell of kijk op de site om te zien waar je allemaal in kunt!

Blijven slapen?
Wil jij er nu écht een droomfeestje van maken? Blijf dan slapen in Duinrell en boek een Tina Arrangement. Dan geniet je van extra’s én dus ook een extra tof (avond)programma! Scoor je kaartje hier!

 

Veelgestelde vragen

Is er al bekend welke artiesten, YouTubers, TikTokkers en merken naar Tina Festival komen?

De komende tijd wordt hier meer over bekend! Hou Tinafestival.nl en @Tinafestival op Instagram in de gaten voor updates.

Lopen er sterren in Duinrell rond?

Nee, de artiesten, YouTubers en TikTokkers kan je spotten op de verschillende podia.

Hoe lang duren de workshops?

Alle workshops duren 30 minuten. Let op: zorg dat je op tijd bent!

Wat kost een meet & greet- of workshopkaartje?

Een meet & greet kaartje scoor je voor 6,50, een workshopkaartje voor 5,00.

Zijn er genoeg kaartjes?

Er is een beperkt aantal meet & greet- en workshopplekken beschikbaar. Dit betekent dat niet alle bezoekers een kaartje kunnen scoren. De meet & greet- en workshopkaartjes zijn dan ook vaak snel uitverkocht, dus wees er snel bij! Voor de meet & greet werken we daarom met een loting, om iedereen evenveel kans te geven om zijn of haar idool te ontmoeten. Je moet je hiervoor inschrijven vanaf 9 augustus. Let op: de inschrijving sluit 19 augustus! Je krijgt voor 25 augustus bericht als je bent ingeloot. Op 25 augustus komen de overige meet & greet kaartjes online, dus als je bent uitgeloot kun je dan alsnog een kaartje bemachtigen. Maar ook hier geldt: wees er snel bij, want op = op! Zorg daarom dat je meedoet aan de loting, om je kans te vergroten. Heb je geen kaartje kunnen scoren? Niet getreurd: bij de DWonderstage kun je de hele dag meekijken en sterren spotten. En met een beetje mazzel kun je nog een toffe foto maken ook! Naast workshops zijn er een heleboel activiteiten waar je aan mee kunt doen, zonder dat je daarvoor een kaartje nodig hebt.

Wanneer gaan de kaartjes voor de meet & greets en workshop in de verkoop?

De verkoop voor de workshops start 25 augustus om 17.00 uur. Voor de meet & greets is er een loting, om iedereen evenveel kans te geven zijn of haar idool te ontmoeten. Je kunt je inschrijven voor de loting van 9 tot 18 augustus. Let op: de loting sluit 19 augustus! Op 23 augustus start de loting en krijg je vanzelf bericht als je bent ingeloot. Zit je er niet bij? Dan start op 25 augustus de verkoop van de overige meet & greet kaartjes. Maar wees er snel bij, want op = op!

Moet je een Tina Festival kaartje hebben om een meet & greet/workshop te kopen?

Ja, alleen met een Tina Festival kaartje kun je een extra kaartje kopen.