Koop nú kaartjes voor Tina Festival!
Het allerleukste feestje van het jaar Het allerleukste feestje van het jaar
Home - Wat is er te doen?

Wat is er te doen?

Ben jij er ook bij op 16 en 17 september en wil je weten wat er allemaal te doen is? Op deze pagina vind je alle (nieuwe) informatie over het programma van het allerleukste feestje van het jaar! Maak oneindig veel ritjes in de coolste attracties, zing mee met de leukste artiesten, ontmoet je favoriete TikTokkers en YouTubers, kletter in het Tikibad, ga helemaal uit je bol bij de tofste workshops en shop tot je erbij neervalt!

Check hier het programma!

Binnenkort maken we hier het programma bekend. Houd de website van Tinafestival en de socials in de gaten voor de laatste updates.

ARTIESTEN

Er komen ontzettend veel gave artiesten naar het allerleukste feestje van het jaar! Benieuwd welke artiesten jij allemaal kunt spotten? Houd deze pagina en @tinafestival op Instagram in de gaten!

WORKSHOPS 

Benieuwd wat jij allemaal kan DIY’en tijdens Tina Festival? Dat blijft nog even een verrassing, maar houd deze pagina en @tinafestival op Instagram in de gaten. Daar maakt Tina binnenkort het complete programma bekend!

DUINRELL

Wist je dat je tijdens Tina Festival ook in alle attracties kunt van Duinrell? Check de Insta van Duinrell of kijk op de site om te zien waar je allemaal in kunt!

Blijven slapen?
Wil jij er nu écht een droomfeestje van maken? Blijf dan slapen in Duinrell en boek een Tina Arrangement. Dan geniet je van extra’s én dus ook een extra tof (avond)programma! Scoor je kaartje hier!

 

Veelgestelde vragen

Is er al bekend welke artiesten, YouTubers, TikTokkers en merken naar Tina Festival komen?

De komende tijd wordt hier meer over bekend! Hou Tinafestival.nl en @Tinafestival op Instagram in de gaten voor updates.

Lopen er sterren in Duinrell rond?

Nee, de artiesten, YouTubers en TikTokkers kan je spotten op de verschillende podia.

Hoe lang duren de workshops?

Binnenkort maken we meer bekend over de workshops. Houd Tinafestival.nl en de socials in de gaten voor de laatste updates.

Wat kost een workshopkaartje?

Binnenkort maken we meer bekend over de workshops. Houd Tinafestival.nl en de socials in de gaten voor de laatste updates.

Zijn er genoeg kaartjes?

Binnenkort maken we meer bekend over de workshops. Houd Tinafestival.nl en de socials in de gaten voor de laatste updates.

Wanneer gaan de kaartjes voor de workshops in de verkoop?

We zijn druk bezig om het leukste workshop programma voor jou samen te stellen. Meer info hierover volgt binnenkort.

Moet je een Tina Festival kaartje hebben om een workshop te kopen?

Ja, alleen met een Tina Festival kaartje kun je een extra kaartje kopen.