Home - Programma - Tina Festival programma zaterdag

Tina Festival programma zaterdag

Tijdens Tina Festival kun jij al jouw favo sterren eindelijk in het echt zien. Swing mee bij de artiesten op de Tina Sterrenstage of neem een kijkje bij jouw favo YouTubers en TikTokkers bij de Tina Social Stages. Welke sterren allemaal langskomen op Tina Festival? Check het hier!

Zaterdag 22 september

Whoehoe! Het wordt één groot feest tijdens Tina Festival. Het programma is nog niet compleet, dus hou alle social media kanalen van Tina Festival goed in de gaten. Deze sterren zijn er sowieso bij op zaterdag:

Lisa & Lena
Lil Kleine
Furtjuh
Gewoon Thomas
Sara Dol
Senna Bellod
Melanie Latooy
Gio Latooy
Yasmine
Kymora Henar
Stijn Fransen
Buddy Vedder
Castleden van Elvy’s wereld
Ridder van Kooten
FOURCE
Kaj van der Voort
Dj Pieter Gabriel
Vinchenzo
Vajèn van den Bosch
Manou
Sarah & Julia
Vinchenzo
Quiten Verschure & Jael Indigo
Little Daisies
Levy jansen
Daily Twinlife
THYS
Bibi
Nina Schotpoort
Emma Keuven
Marije Zuurveld
Mylène & Rosanne
Bokado
Meisje Djamila
Nina Houston
Sterre Koning
Femke Meines
Loïs, Sanna en Billie
Dylan Hartgers
Castleden van GTST
Dunia Wengweng
Castleden van Brugklas
Isabel en Jaco
Stefania
The TeenZ
Castleden van Vals
Talenten Babette Labeij Music Academy
4LIFE
Sam Kroon en Rohan Sukhraj
Ymani

Tina Sterrenstage

De Tina Sterrenstage is het allergrootste podium van Tina Festival. Op dit podium treden megaveel toffe artiesten op, zodat jij je de hele dag kunt vermaken. Swing en zing mee met de grootste hits. Er zijn al megaveel artiesten bekendgemaakt, maar het optreedschema wordt later op deze website toegevoegd. Bekijk het tijdschema!

Tina Glitterstage

Kun jij geen genoeg krijgen van de optredens tijdens Tina Festival? Goed nieuws! Op de Tina Glitterstage spot je namelijk nóg meer leukerds. Hou deze website in de gaten voor het tijdschema. Bekijk het tijdschema!

Tina Social Stages

Bij de Tina Social Stages spot jij de allercoolste YouTubers en Musers in het echt! De Tina Social Stages bestaan uit drie kleine podia, waar een razende Tina reporter (wie dat is, is nog even geheim!) de YouTubers en Musers het hemd van het lijf vraagt tijdens toffe Q&A’s. Enne… wil jij jouw favo held ook ontmoeten? Bekijk het tijdschema of scoor dan een meet & greet-kaartje.