Het allerleukste feestje van het jaar Het allerleukste feestje van het jaar
Home - Meet & Greets

Meet & Greets

Op het allerleukste feestje worden dromen misschien wel werkelijkheid en kun jij jouw favoriete YouTuber, TikTokker of andere idool ontmoeten!

 

Wie kun je ontmoeten?

Kijk hieronder met wie jij misschien wel een meet & greet kunt hebben op het feestje van je dromen!

Wat kost het?

De kosten zijn € 6,50 per meet & greet.

 

Meer Tina Festival!

Benieuwd naar de workshops, shops en meer info over het allerleukste programma?
Klik dan hier!

 

Veelgestelde vragen
Hoe lang duren de workshops?

Alle workshops duren 30 minuten. Let op: zorg dat je op tijd bent!

Wat kost een meet & greet- of workshopkaartje?

Een meet & greet kaartje scoor je voor 6,50, een workshopkaartje voor 5,00.

Zijn er genoeg kaartjes?

Er is een beperkt aantal meet & greet- en workshopplekken beschikbaar. Dit betekent dat niet alle bezoekers een kaartje kunnen scoren. De meet & greet- en workshopkaartjes zijn dan ook vaak snel uitverkocht, dus wees er snel bij! Voor de meet & greet werken we daarom met een loting, om iedereen evenveel kans te geven om zijn of haar idool te ontmoeten. Je moet je hiervoor inschrijven vanaf 9 augustus. Let op: de inschrijving sluit 19 augustus! Je krijgt voor 25 augustus bericht als je bent ingeloot. Op 25 augustus komen de overige meet & greet kaartjes online, dus als je bent uitgeloot kun je dan alsnog een kaartje bemachtigen. Maar ook hier geldt: wees er snel bij, want op = op! Zorg daarom dat je meedoet aan de loting, om je kans te vergroten. Heb je geen kaartje kunnen scoren? Niet getreurd: bij de DWonderstage kun je de hele dag meekijken en sterren spotten. En met een beetje mazzel kun je nog een toffe foto maken ook! Naast workshops zijn er een heleboel activiteiten waar je aan mee kunt doen, zonder dat je daarvoor een kaartje nodig hebt.

Wanneer gaan de kaartjes voor de meet & greets en workshop in de verkoop?

De verkoop voor de workshops start 25 augustus om 17.00 uur. Voor de meet & greets is er een loting, om iedereen evenveel kans te geven zijn of haar idool te ontmoeten. Je kunt je inschrijven voor de loting van 9 tot 18 augustus. Let op: de loting sluit 19 augustus! Op 23 augustus start de loting en krijg je vanzelf bericht als je bent ingeloot. Zit je er niet bij? Dan start op 25 augustus de verkoop van de overige meet & greet kaartjes. Maar wees er snel bij, want op = op!

Moet je een Tina Festival kaartje hebben om een meet & greet/workshop te kopen?

Ja, alleen met een Tina Festival kaartje kun je een extra kaartje kopen.