Home - Nieuws - Koop nu je parkeerkaart, buskaart of (gratis) kiss & ride kaart

Koop nu je parkeerkaart, buskaart of (gratis) kiss & ride kaart

Nog maar vier dagen en dan strijkt het knalroze Tina circus neer op attractiepark Duinrell in Wassenaar. Weet jij al of je met het openbaar vervoer of de auto komt? Je kunt nu namelijk parkeer- en buskaartjes kopen!

Scoor je vervoerskaartje

Om de doorstroming bij aankomst en vertrek zo goed mogelijk te regelen is het handig als je op tijd beslist hoe je naar Tina Festival komt. Er zijn drie vervoersmogelijkheden om naar Tina Festival te komen:

Kiss & Ride kaart – gratis
Je wordt afgezet bij Attractiepark Duinrell en ook weer opgehaald.

Parkeerkaart om en rond Duinrell – € 12,50
Je komt met de auto en wil graag op een parkeerterrein op of rond Attractiepark Duinrell parkeren.

Pendelbus vanaf Den Haag Centraal – € 2
Je komt met de auto of het openbaar vervoer naar treinstation Den Haag Centraal en wil vanaf daar heen en terug met de pendelbus naar Attractiepark Duinrell. De buskaart is goed voor een heen- én terugreis.

KOM OOK!

Koop nu snel je kaartjes voor Tina Festival op zaterdag 22 en zondag 23 september, want op = op! Wil je een heel weekend feest? Boek dan het Tina Festival arrangement op vakantiepark Duinrell.

TINA FESTIVAL PROGRAMMA

Benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens Tina Festival? Bekijk hier het programma. Enne… het programma nog lang niet compleet. Hou Tinafestival.nl goed in de gaten en volg @TinaFestival op Instagram.

Ook interessant?