De kaartverkoop van Tina Festival is nog niet gestart >> Houd de socials in de gaten voor de laatste update!
Het allerleukste feestje van het jaar Het allerleukste feestje van het jaar
Home - Nieuws - Kom knutselen met Jill Schirnhofer!

Kom knutselen met Jill Schirnhofer!


Ontmoet Jill en ontdek je eigen creativiteit!

Kom naar de ‘Knutselen met Jill Schirnhofer’ stand op het allerleukste feestje! Hier zijn alle Jill’s Originals te vinden, ontworpen door Jill Schirnhofer. Maar er is nog veel meer leuks, dus lees snel verder!

Meet & Greet met Jill!

Ben jij helemaal weg van Jill’s ontwerpen en wil je haar in het echt ontmoeten? Dat kan! Jill zal op verschillende momenten aanwezig zijn in de stand voor een meet & greet! De tijden hiervoor zijn 10.00 – 11.00 uur en 14.00 – 15.00 uur.

Let op: je hoeft hiervoor NIET te reserveren.

 

DIY tafel

Ga zelf aan de slag met één van de Jill items: maak je eigen wenskaart! Er zal (knutsel) materiaal beschikbaar zijn, waarmee jij zelf je eigen kaart kunt ontwerpen. Doe maar goed je best, want je kunt met jouw ontwerp kans maken op alle items van Jill, inclusief handtekening! Verdere info over deze winactie krijg je op het allerleukste feestje, dus kom langs en doe mee!

 

Photobooth

Maak je eigen polaroid spiegelselfie’s in de speciale Jill photobooth! Super leuk om op je socials te delen of om op te hangen in je kamer.

 

Shop Jill’s Originals

Uiteraard kun jij lekker komen shoppen tijdens het allerleukste feestje! Je kunt deze 4 Jill items shoppen tijdens Tina Festival:

Volg Jill’s Originals hier

Instagram

Website

Ook interessant?