Het allerleukste feestje van het jaar Het allerleukste feestje van het jaar
Home - Sales - ZO ZIE JIJ ER SUPERTOF UIT OP HET FEESTJE VAN JE DROMEN!

ZO ZIE JIJ ER SUPERTOF UIT OP HET FEESTJE VAN JE DROMEN!

Helemaal in stijl naar het Tina Festival komen? Kies dan voor pastel! 

Binnenkort kun je jouw eigen Tina Festival trui, pet of tasje kopen zodat je al helemaal in de stijl van het feestje van je dromen op het festival aanwezig bent. Dat wil je!! 

Voeg daar jouw eigen “snufje pastel” aan toe en je bent helemaal in de stijl van het Feestje van je dromen. Hoe meer roze, paars, geel, lila en lichtblauw jij kan toevoegen aan je outfit, hoe beter! Zie hier wat toffe inspiratie om jouw outfit op aan te passen: 

Wij kunnen niet wachten om jou te bewonderen in jouw coole outfit! Jij ook niet? Deel het dan met ons via Instagram @Tinafestival


Veelgestelde vragen over de kaartverkoop

Blijven slapen tijdens Tina Festival?

Dat kan! Via Duinrell kan je ook arrangementen boeken en maak je er gelijk het SLAAPfeestje van je dromen van. Dat wil je toch!  Zie hier meer informatie over de mogelijkheden van een verblijf op Duinrell tijdens Tina Festival.  

Wat kost een Tina Festival kaartje?

Kijk hiervoor op de speciale pagina waar je een kaartje kan bemachtigen.

Wat zit er bij een Tina Festival kaartje inbegrepen?

Met je Tina Festival kaartje vier je de hele dag feest in attractiepark Duinrell! Zo kun je in alle attracties, 1,5 uur zwemmen in het Tikibad, zingen en swingen bij de tofste artiesten, YouTubers en TikTokkers in het echt spotten en leuke activiteiten doen. Alles zit bij je kaartje inbegrepen, op twee dingen na: de meet & greets bij de Tina Social Stages en workshops op het DIY-veld. Hiervoor heb je een extra kaartje nodig, die vlak voor Tina Festival in de verkoop gaan. Let op: er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wat houdt de abonneekorting in?

Als Tina abonnee krijg je € 5,45 korting op de normale kaartjesprijs van 32,95. Naast een korting, mag jij ook nog eens dubbel zo lang zwemmen in het Tikibad. 3 uur in plaats van 1,5!  Je hebt tot en met 29 juni om jouw kaartje te kopen en de speciale abonneekorting te krijgen. Jouw kaartjes koop je hier De abonneekorting krijg je na het invullen van jouw speciale code. ** De korting is niet geldig op de middag- en weekendkaartjes. **Maximaal 4 kaartjes per abonnee.    

Waar kan ik mijn abonneecode invullen?

Ga naar de shop. Kies eerst de dag(en) waarop je naar Tina Festival komt. Vul daarna bij promotiecode je unieke code in. De korting wordt dan verrekend in je winkelmandje. Als Tina abonnee krijg je € 5,45 korting op de normale ticketprijs van € 32,95. Ook kun je als Tina abonnee maar liefst 3 uur i.p.v. 1,5 uur zwemmen in het Tikibad! De abonneekorting is niet geldig op het middagkaartje.

Kun je een heel weekend naar Tina Festival?

Dat kan! Boek het Tina Festival arrangement bij Duinrell. Je bent dan al op vrijdag 16 september welkom in Vakantiepark Duinrell. Uiteraard mag je op zaterdag en zondag naar Tina Festival en kunt op zaterdagavond naar de speciale Tina disco. Als je een weekendarrangement boekt zit hier automatisch je toegang tot Tina festival bij. Je hoeft dan geen losse Tina Festival kaarten te kopen. Wil je wel een heel weekend feest, maar niet blijven slapen? Scoor in de shop dan het speciale weekendkaartje waarmee je zaterdag en zondag toegang hebt tot Tina Festival.

Is een kortingspas of abonnement geldig tijdens Tina Festival?

Nee. Tijdens Tina Festival heb je alleen toegang met een geldig Tina Festival kaartje.

Ik heb de Tina Festival pet besteld, wanneer krijg ik deze?

De Tina Festival merchandise kun je tijdens Tina Festival ophalen bij de speciale “merchandise-stand” in Tina’s Wereld. Heb je nog geen pet, trui of tasje besteld, maar wil je er wel een? Scoor er dan nog snel eentje in de shop of koop ze op het festival bij de Tina Festival winkel. Hiervoor geldt wel: op = op

Tot wanneer kan ik kaartjes kopen?

Je kunt online kaartjes kopen t/m 18 september, tenzij Tina Festival is uitverkocht. Na 1 september betaal je € 32,95 voor een kaartje in de shop. Tijdens Tina Festival zelf betaal je voor een toegangskaartje € 39,95 aan de deur. Er zijn alleen kaartjes aan de deur te koop als Tina Festival niet is uitverkocht.

Moet mijn vader/moeder ook een kaartje kopen?

Ja. De kosten voor een Tina Festival kaartje zijn voor alle bezoekers gelijk. Voor kinderen tot en met twee jaar is de entree gratis. Extra leuk: voor ouders (en andere volwassenen) is er de speciale Ouderlounge waar ze lekker kunnen chillen.

Moet ik mijn kaartje geprint meenemen?

Nee, het is ook mogelijk om je kaartje op je telefoon te laten scannen. Zorg wel dat je de kaartjes al op je telefoon hebt staan, zodat ze ter plekke direct gescand kunnen worden. Let op: zonder gescand kaartje kom je niet binnen.

Ik heb een vraag over mijn kaartje/kaartjes bestellen.

Tina Festival werkt voor de kaartverkoop samen met Yourticketprovider. Voor vragen over je kaartjes kun je op werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur mailen naar info@yourticketprovider.nl. of via Whatsapp tussen 09:00-17:00 uur.

Wat kost een kaartje?

Kijk hier voor alle info over Tina Festival kaartjes en de prijzen.

Ook interessant?