De kaartverkoop van Tina Festival is nog niet gestart >> Houd de socials in de gaten voor de laatste update!
Het allerleukste feestje van het jaar Het allerleukste feestje van het jaar
Home - Sales - ZO ZIE JIJ ER SUPERTOF UIT OP HET FEESTJE VAN JE DROMEN!

ZO ZIE JIJ ER SUPERTOF UIT OP HET FEESTJE VAN JE DROMEN!

Helemaal in stijl naar het Tina Festival komen? Kies dan voor pastel! 

Je kunt NU jouw eigen Tina Festival wolkentrui, pet of tas kopen zodat je al helemaal in de stijl van het feestje van je dromen op het festival aanwezig bent. Dat wil je!! Dus check hier de Tina Festival merchandise!

Voeg daar jouw eigen “snufje pastel” aan toe en je bent helemaal in de stijl van het Feestje van je dromen. Hoe meer roze, paars, geel, lila en lichtblauw jij kan toevoegen aan je outfit, hoe beter! Zie hier wat toffe inspiratie om jouw outfit op aan te passen: 

Wij kunnen niet wachten om jou te bewonderen in jouw coole outfit! Jij ook niet? Deel het dan met ons via Instagram @Tinafestival


Veelgestelde vragen over de kaartverkoop

Waar kun je kaartjes kopen?

Koop je Tina Festival kaartjes hier!

Blijven slapen tijdens Tina Festival?

Dat kan! Via Duinrell kan je ook arrangementen boeken en maak je er gelijk het SLAAPfeestje van je dromen van. Dat wil je toch!  Zie hier meer informatie over de mogelijkheden van een verblijf op Duinrell tijdens Tina Festival.  

Wat kost een Tina Festival kaartje?

Abonneekaartjes: van 19 mei t/m 29 juni scoor je je vroege vogel kaartje met € 10,- korting, je betaalt dan € 29,95 i.p.v. € 39,95.

Vroege vogel kaartjes: van 19 mei t/m 29 juni scoor je je vroege vogel kaartje met € 10,- korting, je betaalt dan € 29,95 i.p.v. € 39,95.

Weekendkaartjes: scoor je weekendkaartje en ga op 17 en 18 september naar Tina Festival, je betaalt € 55,-, op=op!

Middagkaartjes: scoor je middagkaartje en krijg van 12:00-19:00 uur toegang tot Tina Festival, je betaalt € 25,-.

Wat zit er bij een Tina Festival kaartje inbegrepen?

Met je Tina Festival kaartje vier je de hele dag feest in attractiepark Duinrell! Zo kun je in alle attracties, 1,5 uur zwemmen in het Tikibad, zingen en swingen bij de tofste artiesten, YouTubers en TikTokkers in het echt spotten en leuke activiteiten doen. Alles zit bij je kaartje inbegrepen, op twee dingen na: de meet & greets bij de Tina Social Stages en workshops op het DIY-veld. Hiervoor heb je een extra kaartje nodig, die vlak voor Tina Festival in de verkoop gaan. Let op: er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wat houdt de abonneekorting in?

Als Tina abonnee krijg je € 12,45 korting op de normale kaartprijs van € 39,95. Naast een korting, mag jij ook nog eens dubbel zo lang zwemmen in het Tikibad. 3 uur in plaats van 1,5 uur. Je hebt t/m 29 juni om jouw kaartje met extra abonneekorting te kopen. Bestel hier je kaartjes. Je ontvangt de abonneekorting na het invullen van jouw unieke code in de ticketshop. Let op: de korting is niet geldig voor middagkaartjes en weekendkaartjes.  

Waar kan ik mijn abonneecode invullen?

In de abonneebrief, die je onlangs hebt ontvangen bij Tina editie 21, vind je een unieke code die recht geeft op €12,45 korting per kaartje. Je betaalt dan € 27,50 i.p.v. € 39,95 aan de kassa. Kies tijdens het bestelproces voor de optie abonneekaartjes en vul de unieke code in bij vouchercode. Kies vervolgens de dag dat je wil gaan en het aantal kaarten. De korting is al automatisch verrekend. Let op: de korting geldt niet voor middagkaartjes en weekendkaartjes, maximaal 4 kaartjes per abonnee.

Kun je een heel weekend naar Tina Festival?

Dat kan! Boek het Tina Festival arrangement bij Duinrell. Je bent dan al op vrijdag 16 september welkom in Vakantiepark Duinrell. Uiteraard mag je op zaterdag en zondag naar Tina Festival en kunt op zaterdagavond naar de speciale Tina disco. Als je een weekendarrangement boekt zit hier automatisch je toegang tot Tina festival bij. Je hoeft dan geen losse Tina Festival kaarten te kopen. Wil je wel een heel weekend feest, maar niet blijven slapen? Scoor in de shop dan het speciale weekendkaartje waarmee je zaterdag en zondag toegang hebt tot Tina Festival.

Is een kortingspas of abonnement geldig tijdens Tina Festival?

Nee. Tijdens Tina Festival heb je alleen toegang met een geldig Tina Festival kaartje.

Ik heb de Tina Festival pet besteld, wanneer krijg ik deze?

De Tina Festival merchandise kun je tijdens Tina Festival ophalen bij de speciale “merchandise-stand” in Tina’s Wereld. Heb je nog geen pet, trui of tasje besteld, maar wil je er wel een? Scoor er dan nog snel eentje in de shop of koop ze op het festival bij de Tina Festival winkel. Hiervoor geldt wel: op = op

Tot wanneer kan ik kaartjes kopen?

Je kunt online kaartjes kopen t/m 18 september, tenzij Tina Festival is uitverkocht. Na 1 september betaal je € 32,95 voor een kaartje in de shop. Tijdens Tina Festival zelf betaal je voor een toegangskaartje € 39,95 aan de deur. Er zijn alleen kaartjes aan de deur te koop als Tina Festival niet is uitverkocht.

Moet mijn vader/moeder ook een kaartje kopen?

Ja. De kosten voor een Tina Festival kaartje zijn voor alle bezoekers gelijk. Voor kinderen tot en met twee jaar is de entree gratis. Extra leuk: voor ouders (en andere volwassenen) is er de speciale Ouderlounge waar ze lekker kunnen chillen.

Moet ik mijn kaartje geprint meenemen?

Nee, het is ook mogelijk om je kaartje op je telefoon te laten scannen. Zorg wel dat je de kaartjes al op je telefoon hebt staan, zodat ze ter plekke direct gescand kunnen worden. Let op: zonder gescand kaartje kom je niet binnen.

Ik heb een vraag over mijn kaartje/kaartjes bestellen.

Tina Festival werkt voor de kaartverkoop samen met Yourticketprovider. Voor vragen over je kaartjes kun je op werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur mailen naar info@yourticketprovider.nl. of via Whatsapp tussen 09:00-17:00 uur.

Wat kost een kaartje?

Kijk hier voor alle info over Tina Festival kaartjes en de prijzen.

Ook interessant?