Home - Nieuws - Het feestje gaat door

Het feestje gaat door


Whoehoe! Shoppen, swingen, in attracties gaan, lachen, YouTubers spotten: op Tina Festival is het de hele dag feest! Het programma begint om 09.00 uur en duurt tot 19.00 uur. Maar… wist je dat er na het einde van Tina Festival ook nog leuke dingen te doen zijn op Duinrell?

Eet een hapje mee

Zo zijn de La Place restaurants op Duinrell open. Sluit je Tina Festival dagje af met gezellig samen eten. De Schaapskooi midden op het attractiepark is open tot 22.00 uur en Duinrell Plaza restaurant tot 21.00 uur.

Neem een duik in het Tikibad

Met je Tina Festival kaartje mag je ook zwemmen in het Tikibad. Dat kun je natuurlijk overdag doen, maar je kunt ook ’s avonds een duik nemen. Het Tikibad is op zaterdag open tot 22.00 uur en zondag tot 21.00 uur

KOM OOK!

Koop snel je kaartjes voor Tina Festival op zaterdag 21 en zondag 22 september. Wil je een heel weekend feest? Boek dan het Tina Festival arrangement en blijf gezellig slapen op vakantiepark Duinrell.

TINA FESTIVAL PROGRAMMA

Benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens Tina Festival? Bekijk hier het programma. Enne… het programma nog lang niet compleet. Hou Tinafestival.nl goed in de gaten en volg @TinaFestival op Instagram.

Ook interessant?