Het allerleukste feestje van het jaar Het allerleukste feestje van het jaar
Home - Programma - Het allerleukste feestje van het jaar

Het allerleukste feestje van het jaar


Tijdens Tina Festival kun je een heel weekend lang shoppen, swingen bij optredens van de coolste sterren, YouTubers en TikTokkers spotten, gillen in de attracties en heel veel leuke workshops volgen. Je leest er hieronder alles over!

Swingen & zingen

Sta je te springen om een geweldig optreden van de beste artiesten? Gelukkig! Want dit jaar hebben we weer een hele toffe line-up voor je geregeld. Benieuwd van wie jij allemaal kunt gaan genieten? We houden je nog heel even in spanning, maar binnenkort gaan we het programma met je delen op Tinafestival.nl en @TinaFestival op Instagram  !

Shoppen

Op de MRKT shop jij je tassen vol. Toffe merken hebben speciaal voor jou hun leukste spulletjes meegenomen. Dat wordt shoppen als nooit tevoren!

Zwieren in attracties

Tina Festival is in Attractiepark Duinrell en dat betekent… eindeloos ritjes maken in de attracties! Wat dacht je van een supersnelle achtbaan of hilarische rodelbaan? Het kan allemaal! Extra leuk: ook het Tikibad is geopend tijdens Tina Festival!

DIY’en

In slaap vallen tijdens het festival zal moeilijk worden, want ook dit jaar hebben we weer toffe workshops voor je geregeld. De invulling hiervan houden we nog even geheim, maar is om bij weg te dromen!

YouTubers & TikTokkers spotten

Whoah, was dat nou…? Jep, je zag het goed! Tijdens Tina Festival is het een komen en gaan van de coolste YouTubers en TikTokkers. Het is alsof ze zo uit je scherm komen stappen Enne… met een beetje mazzel scoor je nog een tof kiekje. Wil je!

Een heel weekend feest

Je kunt één dag naar Tina Festival komen, maar ook een heel weekend. Je kunt zelfs blijven slapen door het speciale Tina Festival arrangement op Vakantiepark Duinrell te boeken, zo ben je pas écht in dromenland!

Benieuwd?

Kom alvast in de stemming en check hier de video’s van eerdere edities.

Ook interessant?