De kaartverkoop is nog niet gestart >> Houd de socials in de gaten voor de laatste update!
Het allerleukste feestje van het jaar Het allerleukste feestje van het jaar
Home - Nieuws - Hoera! Het allerleukste feestje komt er weer aan!

Hoera! Het allerleukste feestje komt er weer aan!

Hoera! Het allerleukste feestje van het jaar komt er weer aan! Tijdens Tina Festival kun je een heel weekend lang shoppen, swingen bij optredens van de coolste sterren, YouTubers en TikTokkers spotten, gillen in alle attracties en heel veel leuke workshops volgen. Benieuwd naar het allerleukste feestje? Je leest er hieronder alles over!

Swingen & zingen

Heb jij zin om te swingen en te zingen tijdens optredens van de coolste artiesten? Gelukkig! Want dit jaar staat er weer een hele toffe line-up voor je klaar. Benieuwd van welke sterren jij allemaal kunt genieten tijdens Tina Festival? Dat blijft nog even een verrassing, maar houd Tinafestival.nl en @tinafestival op Instagram in de gaten. Binnenkort deelt Tina daar het complete programma!

Shoppen

Tijdens Tina Festival kun je niet alleen swingen en zingen tijdens coole optredens, maar je kan er ook geweldig shoppen. Toffe merken hebben namelijk speciaal voor jou hun mooiste spulletjes meegenomen. Op de shoppleinen shop jij je tassen vol!

Zwieren in attracties

Ook dit jaar is Tina Festival weer in Attractiepark Duinrell en dat betekent maar één ding… eindeloos ritjes maken in de gaafste attracties! Wat dacht je van een ritje met je bestie in een supersnelle achtbaan of hilarische rodelbaan? Dat kan allemaal in Duinrell! En extra leuk: ook het Tikibad is geopend tijdens Tina Festival. Neem je zwemspullen maar mee!

DIY’en

In slaap vallen tijdens het festival wordt moeilijk, want er zijn weer een hoop toffe workshops voor je geregeld. Benieuwd wat jij allemaal kan DIY’en tijdens Tina Festival? Dat blijft nog even een verrassing, maar houd Tinafestival.nl en @tinafestival op Instagram in de gaten. Daar maakt Tina binnenkort het complete programma bekend!

YouTubers & TikTokkers spotten

Whoah, was dat nou…? Jep, je zag het goed! Tijdens Tina Festival is het een komen en gaan van de coolste YouTubers en TikTokkers. Het is alsof ze zo uit je scherm komen stappen Enne… met een beetje mazzel scoor je nog een tof kiekje. Dat wil je!

Een heel weekend feest

Het is natuurlijk al geweldig om één dag naar Tina Festival te komen, maar hóe fantastisch is het om een heel weekend te genieten van Tina Festival? Je kunt zelfs blijven slapen door het speciale Tina Festival arrangement op Vakantiepark Duinrell te boeken. Dat is dubbel zoveel plezier!

Kom vast helemaal in de stemming

Wil jij vast helemaal in de stemming komen voor Tina Festival 2023? Check dan zeker deze video’s van de eerdere edities.

Ook interessant?