De kaartverkoop van Tina Festival is nog niet gestart >> Houd de socials in de gaten voor de laatste update!
Het allerleukste feestje van het jaar Het allerleukste feestje van het jaar
Home - Nieuws - Hoe steunen jij en je vriendinnen elkaar?

Hoe steunen jij en je vriendinnen elkaar?

Happy Friends, Positive Minds is een onderzoek naar vriendschap bij meisjes tussen de 13 en 15 jaar. Als jij of je bestie ergens mee zitten, hoe steunen jullie elkaar en hoe nemen jullie elkaar in vertrouwen? Kom jij hier antwoord op geven? Zo kan project Happy Friends, Positive Minds andere meisjes in de toekomst helpen om beter met vriendinnen in gesprek te gaan over problemen.

Jij en je vriendin kunnen helpen door mee te doen aan het online onderzoek. Ook ontvangen jullie allebei een cadeaubon van € 20,- als het onderzoek is afgerond. In de tent krijg je hierover meer informatie. 

Let op: het onderzoek vindt niet plaats in de tent, maar op een ander moment online. Tijdens het festival kun je meedoen aan een voorproefje van het onderzoek en je opgeven voor het online onderzoek.

 

Aanvullend

In september start ook de variant van het onderzoek voor meisjes uit de bovenbouw van de basisschool. Meisjes uit groep 7 en 8 kunnen zich dan ook opgeven voor het onderzoek. Ben je hier benieuwd naar? Kom dan ook naar de tent van Happy Friends, Positive Minds om hier meer over te weten te komen. 

 

Hier kun je Happy Friends, Positive Minds volgen!

Website
Instagram
TikTok

Of neem contact op via


Mail: happyfriends@hr.nl
Whatsapp: 06-48192450

Ook interessant?