Home - Handig om te weten - Adres & route

Adres & route

Tina Festival vindt plaats op Vakantie– en Attractiepark Duinrell in Wassenaar, Nederland en is geopend van 09.00 uur tot 19.00 uur. Het volledige adres is:
Duinrell 1
2242 JP
Wassenaar

Kom met het openbaar vervoer!

Er wordt geadviseerd om met de trein naar Tina Festival te komen. Vanaf Den Haag CS rijden speciale pendelbussen naar Tina Festival. Dat betekent: geen file én supersnel genieten van al het leuks bij Tina Festival. Voor de pendelbus heb je een buskaartje nodig, deze bestel je voor € 2,50 tegelijk met je Tina Festival kaartjes. De pendelbussen rijden tussen 08.00 uur van 12.00 naar Duinrell en van 15.30 uur tot 20.30 uur weer terug naar Den Haag CS. Ben je vergeten een buskaartje te bestellen? Scoor deze dan hier.

Kaartje + trein

Tina Festival heeft een samenwerking met NS Via de NS is een supervoordelig combikaartje verkrijgbaar: een Tina Festival kaartje + treinreis (en pendelbus van Den Haag CS) vanaf € 30,00. De eerder aangeboden busreizen van Havi Travel gaan helaas niet door. Heb je wel een busreis geboekt? Dan neemt Havi Travel snel contact met je op.
>> Bestel jouw kaartje + trein

Kom je toch met de auto?

Voer dan het adres hierboven in in het navigatiesysteem. Let op: neem afslag ‘Attractiepark’ zodra je bij Duinrell bent. Het is mogelijk om de auto bij Duinrell te parkeren. Hiervoor heb je een parkeerkaart nodig. Deze kun je voor € 13,50 tegelijk met je Tina Festivalkaartjes bestellen. Let op: er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Ben je vergeten een parkeerkaart te bestellen? Scoor deze dan hier. Word je weggebracht? Hiervoor moet je een speciale (gratis) Kiss & Ride kaart bestellen.