Het allerleukste feestje van het jaar Het allerleukste feestje van het jaar
Home - FAQ - Zijn er genoeg kaartjes?

Zijn er genoeg kaartjes?

Er is een beperkt aantal meet & greet- en workshopplekken beschikbaar. Dit betekent dat niet alle bezoekers een kaartje kunnen scoren. De meet & greet- en workshopkaartjes zijn dan ook vaak snel uitverkocht, dus wees er snel bij!

Voor de meet & greet werken we daarom met een loting, om iedereen evenveel kans te geven om zijn of haar idool te ontmoeten. Je moet je hiervoor inschrijven vanaf 9 augustus. Let op: de inschrijving sluit 19 augustus! Je krijgt voor 25 augustus bericht als je bent ingeloot. Op 25 augustus komen de overige meet & greet kaartjes online, dus als je bent uitgeloot kun je dan alsnog een kaartje bemachtigen. Maar ook hier geldt: wees er snel bij, want op = op! Zorg daarom dat je meedoet aan de loting, om je kans te vergroten.

Heb je geen kaartje kunnen scoren? Niet getreurd: bij de DWonderstage kun je de hele dag meekijken en sterren spotten. En met een beetje mazzel kun je nog een toffe foto maken ook! Naast workshops zijn er een heleboel activiteiten waar je aan mee kunt doen, zonder dat je daarvoor een kaartje nodig hebt.