Koop nú kaartjes voor Tina Festival!
Het allerleukste feestje van het jaar Het allerleukste feestje van het jaar
Home - Extra kaartjes

Extra kaartjes

Parkeerkaartje

Het is mogelijk om de auto bij Duinrell te parkeren. Hiervoor heb je een parkeerkaart nodig. Deze kun je hier voor € 15,00 tegelijk met je Tina Festival kaartjes bestellen.

Let op: er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Er zijn verschillende parkeerterreinen. Het kan zijn dat je naar een parkeerterrein wordt geleid waarna je na het parkeren met een gratis pendelbus naar Duinrell wordt gebracht.

Word je weggebracht? Hiervoor moet je een speciale (gratis) kiss & ride-kaart bestellen in de shop.

 

Pendelbus

Vanaf Den Haag Centraal rijden er ’s ochtends tussen 08.00 en 12.00 uur pendelbussen af en aan naar Duinrell vanaf halte 3,4 en 5 op het busplatform. Volg op Den Haag Centraal de borden richting de pendelbussen. Na 12:00 uur zullen er ook nog een beperkt aantal bussen rijden tussen Duinrell en Den Haag Centraal. Aan het einde van de dag rijden de bussen vanaf Duinrell terug naar Den Haag Centraal tussen 15.30 uur en 20.30 uur.

Voor de pendelbus moet je vooraf online een buskaartje kopen. Het is niet mogelijk om met je ov-chipkaart mee te reizen met de pendelbus. In de bus zijn geen buskaartjes te koop. Bestel je kaartjes in de ticketshop!

Let op: de eerste pendelbus rijdt een uur voor de opening van Tina Festival.

 

Fietskaartje

Kom je op de fiets naar Tina Festival? Links naast de entree is een fietsenstalling. Koop hiervoor ook een fiets parkeerkaartje via de shop.

 

Veelgestelde vragen
Met de auto?

Het is mogelijk om de auto bij Duinrell te parkeren. Hiervoor heb je een parkeerkaart nodig. Deze kun je voor € 18,00 tegelijk met je Tina Festival kaartjes bestellen in de shop. Let op: er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar en parkeertickets zijn uitsluitend in de voorverkoop te koop. Parkeertickets kunnen dus niet op de dag zelf worden gekocht. Er zijn verschillende parkeerterreinen. Het kan zijn dat je naar een parkeerterrein wordt geleid waarna je na het parkeren met een gratis pendelbus naar Duinrell wordt gebracht. Word je weggebracht? Hiervoor moet je een speciale (gratis) kiss & ride-kaart bestellen. Hierover volgt binnenkort ook meer informatie.

Hoe kom ik bij Tina Festival?

Het is verstandig om met het openbaar vervoer naar Tina Festival te komen. Zo sta je niet in de file en weet je zeker dat je lang kunt genieten van al het leuks. Scoor hiervoor het speciale buskaartje voor de pendelbus vanaf Den Haag Centraal tegelijk met je toegangskaartje. Let op: de eerste pendelbus rijdt een uur voor de opening van Tina Festival.

Met het openbaar vervoer?

Vanaf Den Haag Centraal rijden er ’s ochtends tussen 08.00 en 12.00 uur pendelbussen af en aan naar Duinrell vanaf halte 3,4 en 5 op het busplatform. Volg op Den Haag Centraal de borden richting de pendelbussen. Na 12:00 uur zullen er ook nog een beperkt aantal bussen rijden tussen Duinrell en Den Haag Centraal. Aan het einde van de dag rijden de bussen vanaf Duinrell terug naar Den Haag Centraal tussen 15.30 uur en 20.30 uur. Voor de pendelbus moet je vooraf online een buskaartje kopen. Het is niet mogelijk om met je ov-chipkaart mee te reizen met de pendelbus. In de bus zijn geen buskaartjes te koop. Bestel je kaartjes in de ticketshop! Let op: de eerste pendelbus rijdt een uur voor de opening van Tina Festival.

Word je gebracht?

De kiss & ride bij Duinrell is de plek waar je met de auto dicht bij de entree afgezet en opgehaald kunt worden. Je hebt hiervoor een speciaal kiss & ride-kaartje nodig, dat je tegelijk met je toegangskaartje reserveert. Dit kaartje is gratis en te verkrijgen in de shop. Volg bij Duinrell de borden kiss & ride om door de verkeersregelaars naar de kiss & ride begeleid te worden. Voor de veiligheid en doorstroom is het niet mogelijk om op een andere plek bij Duinrell uit- of in te stappen.

Met de fiets?

Kom je op de fiets naar Tina Festival? Links naast de entree is een fietsenstalling. Reserveer hiervoor ook een fiets parkeerkaartje via de shop.