Home - Nieuws - Dit is Tina Festival

Dit is Tina Festival

Op 22 en 23 september is het Tina Festival op attractiepark Duinrell! Een heel weekend lang shoppen, optredens van de coolste sterren, gillen in de attracties en heel veel leuke workshops.

Rozer dan roze

Speciaal voor Tina Festival wordt attractiepark Duinrell omgetoverd tot een knotsgek circus. De dresscode van dit feestje? Feestelijk roze! Trek dus je mooiste outfit uit de kast en kom samen met je besties naar Duinrell voor een weekend vol leuks. Ook voor je moeder, vader of tante is superveel leuks te doen. Wat dacht je van chillen in de ouderlounge? Of meeswingen bij de leukste optredens? Enne… wil je broertje graag mee? Dat mag! Hij vermaakt zich sowieso prima in alle Duinrell-attracties of in het Tikibad*.

Tina Festival is het allerleukste festival voor meisjes. Wat je allemaal kunt doen? Een heleboel leuks:

Zo leuk was Tina Festival vorig jaar

Dit jaar vindt Tina Festival voor de 28ste keer plaats. Ben je benieuwd hoe het allerleukste feestje van het jaar is? Bekijk hier de video van Tina Festival 2017.

Kom ook!

Het allerleukste feestje van het jaar: dáár moet je bij zijn! Scoor snel je kaartje! Wil je een heel weekend feest? Boek dan het speciale Tina Festival arrangement op vakantiepark Duinrell en blijf gezellig slapen!

*Deze activiteiten zitten niet bij een standaard Tina Festival kaartje inbegrepen. Upgrade hiervoor jouw kaartje met één of meer extra’s.

Ook interessant?