Home - Programma - Dit moet je weten over de workshops

Dit moet je weten over de workshops


>> Naar de workshops shop<<

UPDATE
Er zijn alleen nog kaartjes voor Jij = onderzoekster en Madela kleuren!

Maak iets leuks, leer iets nieuws of knutsel iets tofs: tijdens een workshop op Tina Festival ben jij een half uur lang lekker creabea bezig. Met een workshopkaartje krijg een gegarandeerde plek aan de workshoptafel bij jouw favo workshop én op het door jou gekozen tijdstip van de dag. Natuurlijk mag je je knutsel mee naar huis nemen. Een kaartje voor een workshop kost € 3,00 per persoon. Er is een beperkt aantal kaartjes verkrijgbaar, dus op = op!

Start verkoop: maandag 16 september 16.00 uur

De workshopskaartjes gaan in de verkoop op maandag 16 september 16.00 uur. Je weet dus vooraf of je wél of geen workshop hebt bemachtigd. Je kunt voor 1 workshop kaartjes kopen. Je ouders of verzorgers hoeven geen kaartje te kopen, zij kunnen buiten wachten. Er zijn natuurlijk superveel meisjes aanwezig op Tina Festival en op deze manier kan de organisatie zoveel mogelijk verschillende meisjes blij maken met een gave workshop. Je kunt maximaal twee kaartjes per bestelling bestellen.

Let op: om te zorgen dat er geen problemen bij het bestelsysteem bij Ticketcounter ontstaan wordt een beperkt aantal mensen toegelaten tot de shop met de kaartjes. Het kan dus lang duren voordat je uit de wachtrij bent en in de shop wordt toegelaten. Mochten de workshops zijn uitverkocht, dan wordt hiervan melding gemaakt in de wachtrij en op Tinafestival.nl.

Zo bestel je kaartjes

1. Klik op de bestelknop hierboven, die je vanaf maandag hier vindt. De bestelshop opent in je browser. Kies eerst voor welke workshop je kaartjes wilt bestellen. Bij drukte ontstaat een wachtrij. Let op: refresh deze pagina niet! Als je in de wachtrij staat, is een kaartje voor een workshop niet gegarandeerd.

2. In de shop moet je eerst kiezen op welke dag je komt. Let goed op, want een workshopkaartje kan namelijk niet geruild worden!

3. Kies het tijdstip waarvoor je een workshop wilt bestellen. Als een workshop is uitverkocht, dan wordt dat aangegeven. Mocht je nog wel een workshopkaartje kunnen kiezen dan garandeert dit nog niets. Het kan zijn dat iemand op hetzelfde moment de laatste kaartjes bestelt.

4. Zorg dat je je gegevens juist invoert en dat je klaar bent om af te rekenen. Dat kan via Ideal of creditcard. Je krijgt je workshopkaartje per mail toegestuurd.

5. Een kaartje wordt 30 minuten gereserveerd. Mocht de bestelling niet zijn afgemaakt, dan wordt het kaartje weer beschikbaar in het bestelsysteem. Hou de bestelpagina dus in de gaten, het kan zijn dat er op een later moment nog kaartjes beschikbaar komen. Als de kaartjes zijn uitverkocht zie je dit in het bestelsysteem.

6. Tip: bekijk alvast het programma, zodat je weet welke workshops je kunt doen.

7. Lees hieronder de veelgestelde vragen over de workshops.

Hoe kan ik een workshopkaartje kopen?

Op maandag 16 september start om 16.00 uur de verkoop van de workshops op Tinafestival.nl!

Wanneer kan ik een workshopkaartje kopen?

De workshopkaartjes zijn verkrijgbaar vanaf maandag 16 september 16.00 uur op Tinafestival.nl.

Wat houdt een workshop in?

Maak iets leuks, leer iets nieuws of knutsel iets tofs: tijdens een workshop op Tina Festival ben jij een half uur lang lekker creabea bezig. Met een workshopkaartje krijg je een gegarandeerde plek aan de workshoptafel bij jouw favo workshop én op het door jou gekozen tijdstip van de dag. Natuurlijk mag je je knutsel mee naar huis nemen.

Wat kost een workshop kaartje?

Een meet & greet kaartje kost € 3,00. Om een workshopkaartje te kunnen kopen heb je een Tina Festival kaartje nodig. 1 workshop per persoon.

Heb je voor alle workshops een kaartje nodig?

Nee, er zijn ook workshops te doen zonder extra kaartje. Kijk hier voor een overzicht.

Mag mijn vader of moeder ook meedoen met de workshop?

Je ouders of verzorgers hoeven geen kaartje te kopen, zij kunnen buiten wachten. Er zijn natuurlijk superveel meisjes aanwezig op Tina Festival en op deze manier kan de organisatie zoveel mogelijk verschillende meisjes blij maken met een gave workshop.

Ik ben te laat voor mijn workshop. Wat nu?

Vanwege de strakke planning is het helaas niet mogelijk om bij een workshop op een ander tijdstip aan te sluiten. Hou de tijd dus goed in de gaten!

Hoeveel workshops zijn er?

Er zijn superveel workshops, maar er is maar een beperkt aantal kaartjes beschikbaar. Dit betekent dat niet alle bezoekers een workshop kunnen doen. Bij de workshopskaartjes geldt dan ook: op = op!

Ook interessant?