Home - Nieuws - Dit moet je weten over de meet & greets

Dit moet je weten over de meet & greets

Wil jij jouw favo YouTuber persoonlijk ontmoeten? Upgrade je Tina Festival kaartje met een meet & greet. Een kaartje* voor een meet & greet kost € 5,00 per persoon. Er is een beperkt aantal meet & greet kaartjes verkrijgbaar, dus op = op!

Wat houdt een meet & greet in?

Er zal goede beveiliging zijn voor jou én de ster, want de YouTubers zijn natuurlijk razendpopulair! Daarnaast is er iemand die foto’s of video’s van jou en je idool maakt, zodat je dat niet zelf hoeft te doen en helemaal van de ontmoeting kunt genieten. De meet & greet duurt ongeveer één minuut. De meet & greet is voor maximaal 3 personen. Je doet de meet & greet samen met degene waarmee je meet & greet kaartjes hebt besteld.

Meet & Greet € 5,00 per persoon:

  • Ontmoet gegarandeerd jouw favo YouTuber
  • Iemand maakt foto’s voor je met je eigen camera

Start verkoop: maandag 9 september 16.00 uur

De meet & greet kaartjes gaan in de verkoop op maandag 9 september 16.00 uur. Je weet dus vooraf of je wél of geen meet & greet hebt bemachtigd. Je ouders of verzorgers hoeven geen meet & greet kaartje te kopen, zij kunnen aan de zijkant wachten en hoeven niet mee in de rij. Er zijn natuurlijk superveel fans aanwezig en op deze manier kan Tina Festival zoveel mogelijk verschillende meisjes blij maken met een persoonlijke ontmoeting met hun favoriete ster.

Hou je mail in de gaten!

Op vrijdag 6 september ontvang je rond 15.00 uur op het e-mailadres waarmee de kaartjes zijn besteld een e-mail met daarin een unieke bestelcode waarmee je de kaartjes kunt bestellen. Om een meet & greet kaartje te kunnen bestellen, heb je dus een Tina Festival kaartje nodig. In de mail vind je ook de link naar de shop waar je maandag 16 september om 16.00 uur kaartjes kunt bestellen. Verblijf je op Vakantiepark Duinrell? Ook dan ontvang je een e-mail. Heb je de mail vrijdag niet ontvangen? Stuur dan een mail met je ordernummer en het e-mailadres waarmee de kaartjes zijn besteld naar info@tinafestival.nl.

Zo bestel je meet & greet kaartjes

Open de bestellink en voer je unieke code in. Hierna beland je mogelijk in de wachtrij, waarna je – indien voorradig – meet & greet kaartjes kunt bestellen. Let op: ververs de pagina van de wachtrij niet.

Op = op!

Zijn de kaartjes voor een meet & greet met jouw favo ster supersnel uitverkocht? Niet getreurd, want je kunt bijna alle YouTubers alsnog van heel dichtbij zien. Bij de Tina Social Stages is een podium waarop veel YouTubers langskomen.

Heb je een vraag over de meet & greets? Lees de veelgestelde vragen!

*Een meet & greet kaartje is geen toegangsbewijs tot Tina Festival.

Ook interessant?