Home - Nieuws - Dit is Tina Festival 2019

Dit is Tina Festival 2019

Op 21 en 22 september is het Tina Festival op attractiepark Duinrell! Een heel weekend lang shoppen, optredens van de coolste sterren, gillen in de attracties en heel veel leuke workshops. Tina Festival is geopend van 09.00 uur tot 19.00 uur.

Duik je mee?

Speciaal voor Tina Festival wordt attractiepark Duinrell omgetoverd tot spetterende onderwaterwereld. Het thema van dit feestje? Diep in de zee! Trek dus je mooiste zeemeerminnenoutfit uit de kast en kom samen met je besties naar Duinrell voor een weekend vol leuks. Ook voor je moeder, vader of tante is superveel leuks te doen. Wat dacht je van chillen in de ouderlounge? Of meeswingen bij de leukste optredens? Enne… wil je broertje graag mee? Dat mag! Hij vermaakt zich sowieso prima in alle Duinrell-attracties of in het Tikibad. Tina Festival is het allerleukste festival voor meisjes. Wat je allemaal kunt doen? Een heleboel leuks:

  • Zingen en swingen bij de coolste artiesten bij twee verschillende podia
  • Spot jouw favo YouTubers in het echt of ontmoet ze tijdens een meet & greet*
  • Shop je tassen vol bij de leukste tentjes
  • Heel veel lol hebben en mooie herinneringen maken met je besties of moeder
  • Knutselen, make-uppen of dansen: volg op DIY-veld de leukste workshops*
  • Eindeloos ritjes maken in alle Duinrell-attracties
  • Probeer alle glijbanen uit in het Tikibad
  • & nog veel meer leuks!

Zo leuk was Tina Festival vorig jaar

Dit jaar vindt Tina Festival voor de 29ste keer plaats. Ben je benieuwd hoe het allerleukste feestje van het jaar is? Bekijk hier de video van Tina Festival 2018.

Kom ook!

Het allerleukste feestje van het jaar: dáár moet je bij zijn! Scoor snel je kaartje! Wil je een heel weekend feest? Boek dan het speciale Tina Festival arrangement op vakantiepark Duinrell en blijf gezellig slapen!

*Deze activiteiten zitten niet bij een standaard Tina Festival kaartje inbegrepen. Upgrade hiervoor jouw kaartje met één of meer extra’s. Lees hier meer over de extra’s.

Ook interessant?