De kaartverkoop is nog niet gestart >> Houd de socials in de gaten voor de laatste update!
Het allerleukste feestje van het jaar Het allerleukste feestje van het jaar
Home - Deelnemen als merk

Deelnemen als merk

15.000 tienermeiden hebben weer zin om te shoppen!

TINA FESTIVAL IS TERUG! Dé manier om jouw kinderdoelgroep en/of hun ouders aan te spreken met jouw merk of product. Word jij ook deelnemer van het allerleukste feestje van het jaar of val jij als een van de weinige op door een te gekke brand-activatie?

Op zaterdag 16 en zondag 17 september 2023 wordt Attractiepark Duinrell weer volledig omgetoverd tot hét droomfeestje voor méér dan 15.000 tienermeiden en hun 7.000 ouders/verzorgers: Tina Festival 2023 staat weer op de agenda! 

Het festival van het grootste meidenmerk van Nederland – Tijdschrift Tina – is al meer dan 30 jaar dé plek waar jonge meiden worden geïnspireerd, hun grootste idolen ontmoeten, dansen en feesten bij de leukste optredens én waar zij vooral HEEL VEEL SHOPPEN! 

Spreek je doelgroep direct aan!

Als jij je richt op de doelgroep meisjes tussen de 7 en 16 jaar oud en/of de ouders (vooral moeders) van deze meisjes, dan wil jij hier zeker bij zijn om je producten te verkopen, nieuwe merk introducties/activaties te doen of jouw doelgroep nog beter te leren kennen! Heb je producten/diensten op het gebied van lifestyle, fashion, beauty, sport, entertainment, ontspanning, boeken en/of cultuur? Dan pas jij met je merk of product waarschijnlijk enorm goed tussen de c.a. 50 deelnemers die altijd al op het festival staan.

Deze deelnemers gingen je voor:

“Heel erg bedankt voor de mogelijkheid om deelnemer te zijn van Tina Festival 2022. De organisatie en communicatie verliep vlekkeloos, wat we zeer op prijs stelden, gezien het onze eerste keer deelname was en we een beetje zenuwachtig waren. De realiteit overtrof al onze verwachtingen en we zijn nu al bezig met de voorbereidingen voor volgend jaar.” – Olga – Purse Pets – Spinmaster

“We kijken terug op een heel geslaagd TINA Festival weekend” – Tessa, uitgeverij

We denken graag met je mee

De groep jonge “festivalgangers” en hun moeders zijn altijd mega enthousiast en mailen nu alweer veelvuldig met vragen over de invulling van het programma en de (verkoop)stands. Mogen wij jou ook toevoegen aan de lijst met deelnemers aan het Tina Festival?

Samen met het tijdschrift, de specials, social media, TinaTV en het festival bereikt Tina meer dan een half miljoen meiden in de doelgroep. Denk je op het Tina Festival jouw doelgroep te vinden? Heb je vragen, interesse of ben je benieuwd naar specifieke mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op door een een mail te sturen naar info@tinafestival.nl. Wij denken graag met je mee en staan echt voor alle creatieve ideeën open!

Wij kunnen nu al niet meer wachten en hopen je te mogen verwelkomen op het allerleukste feestje van 2023! Meer zien van Tina Festival? Check hier de aftermovie van de editie in 2022.