Home - Geen categorie - Dit wil je niet missen: Tina Awards 2020!

Dit wil je niet missen: Tina Awards 2020!

Yesss! Na twee supersuccesvolle edities worden ook in 2020 de felbegeerde Tina Awards uitgereikt! Omcirkel 20 september met een roze stift in je agenda, want dit wil jij niet missen! Dit jaar worden de Tina Awards uitgereikt in zes categorieën, waaronder de gloedjenieuwe categorie Beste TikTok-baas. Wie is volgens jou het Hipste Modemeisje, de Tofste YouTube-held, Grootste Talent, Knapste Knapperd, Beste TikTok-baas en het Leukste tv-programma? Laat jouw stem horen via Tina.nl/awards!

Wie oh wie wint?

De stemrondes zijn voorbij en de stemmen worden geteld. Omcirkel 20 september met roze stift in je agenda, want dan gaat het prijzen regenen. Dit jaar een beetje anders dan je gewend bent, maar niet minder feestelijk! Zorg dat je op zondag 20 september klaarzit voor de superspectaculaire online uitreiking van de Tina Awards! Tijdens dit digitale feestje zit jij thuis op de eerste rij en zie je welke sterren de enige echte Tina Awards in de wacht slepen. Tune om 16.00 uur in op TinaTV op YouTube en vier het feestje mee! Zeker weten dat je niets mist? Volg dan @TijdschriftTina op Instagram en blijf op de hoogte.*

Win een rol in de uitreikingsvideo!

Heb jij er altijd al van gedroomd om in een video op TinaTV te schitteren? Dat kan! En in wat voor een video! Je kunt maakt namelijk kans om mee te doen met spectaculaire uitreiking van de Tina Awards 2020! Dat wil je! Hoe? Ga naar Tina.nl/videoboodschap en upload een video waarin je één van jouw favo artiesten die in de race is voor een Tina Award omschrijft zonder zijn/haar naam te noemen en vertel waarom die persoon volgens jou moet winnen. Wie weet kom jij dan met (een stukje van) jouw video in de online uitreiking op zondag 20 september!

*Vraag je ouders om toestemming.

Ook interessant?