Home - Geen categorie - De Tina Awards zijn terug

De Tina Awards zijn terug

Oh yeah! Ook in 2020 worden jouw favoriete sterren beloond met een prijs: de Tina Awards! Welke sterren winnen? Dat bepaal jij! Dit jaar worden de Tina Awards uitgereikt in zes categorieën, waaronder de gloedjenieuwe categorie Beste TikTok-baas. Wie is volgens jou het Hipste Modemeisje, de Tofste YouTube-held, Grootste Talent, Knapste Knapperd, Beste TikTok-baas en het Leukste tv-programma? Laat jouw stem horen via Tina.nl/awards!

Welke ster verdient een Tina Award?
Jouw stem bepaalt wie deze superprijs in de wacht slepen. De genomineerden zijn gekozen en jij kunt t/m 5 augustus stemmen op jouw favorieten. Op Tina.nl/awards vind je een lijst met sterren waarop je kunt stemmen. Per categorie maken de vier sterren met de meeste stemmen kans op de enige echte Tina Award.

Wie oh wie wint?
Omcirkel 20 september met roze stift in je agenda, want dan gaat het prijzen regenen. Dit jaar een beetje anders dan je gewend bent, maar niet minder feestelijk! Zorg dat je op zondag 20 september klaarzit voor de superspectaculaire online uitreiking van de Tina Awards! Tijdens dit digitale feestje zit jij thuis op de eerste rij en zie je welke sterren de enige echte Tina Awards in de wacht slepen. Tune om 16.00 uur in op YouTube.com/TinaNL en vier het feestje mee! Zeker weten dat je niets mist? Volg dan @TijdschriftTina op Instagram en blijf op de hoogte.*

*Vraag je ouders om toestemming.

Ook interessant?