>> Koop nu je kaartjes <<
18 & 19 september | Het allerleukste feestje van het jaar 18 & 19 september | Duinrell
Home - Nieuws - De kaartverkoop is gestart!

De kaartverkoop is gestart!

Yes, het leukste feestje van het jaar barst weer los! Op zaterdag 18 en zondag 19 september staat Attractiepark Duinrell in het teken van Tina Festival! En jij kunt erbij zijn, want de kaartverkoop is begonnen! Koop hier je kaartje.

Kies je kaartje

Er zijn verschillende Tina Festival kaartjes te koop*:

  • Vroege vogel kaartje: 29,95 i.p.v. 32,95

Koop je vroege vogel kaartje voor 1 september, daarna betaal je 32,95.

  • Weekendkaartje: 55,00

Met dit kaartje kun je zaterdag 18 én zondag 19 september naar Tina Festival.

  • Middagkaartje: 23,00

Met dit kaartje feest je vanaf 12.00 uur mee.

Tip! Scoor bij het bestellen gelijk een parkeer- of kiss & ride-kaartje! Deze vind je in de shop onder het kopje ‘Extra’s’. Klik hierop en er klapt een venster open.

Speciaal voor abonnees

Ben je Tina abonnee? Dan kun je met de speciale code die je bij Tina 23 kreeg kaartjes met extra korting bestellen. Als Tina abonnee krijg je 5,45 korting op de normale kaartjesprijs van 32,95. Als je t/m 1 september een vroege vogel kaartje koopt zie je dit in de shop terug als 2,45 korting. Met het vroege vogel kaartje krijg je namelijk al 3,00 korting. Ook kun je als Tina abonnee maar liefst 3 uur i.p.v. 1,5 uur zwemmen in het Tikibad! De abonneekorting geldt alleen op een dagkaartje, niet op een middag- en weekendkaartje.

Over je kaartje

Met je Tina Festival kaartje vier je de hele dag feest! Zo kun je in alle Duinrell-attracties, 1,5 uur zwemmen in het Tikibad, zingen en swingen bij de tofste artiesten, YouTubers en TikTokkers in het echt spotten en leuke activiteiten doen.

Alles zit bij je kaartje inbegrepen, op twee dingen na: de meet & greets bij de Tina Social Stages en workshops op het DIY-veld. Hiervoor heb je een extra kaartje nodig, die vlak voor Tina Festival in de verkoop gaan. Let op: voor deze kaartjes geldt op = op.

Vragen?

Heb je een vraag over het bestellen van kaartjes? Neem dan contact op met Ticketcounter via 010 – 751 64 00 (werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur) of info@ticketcounter.nl. Heb je een vraag over Tina Festival? Kijk dan bij Vraag & Antwoord, daar vind je alle informatie.

*De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.

Ook interessant?