Koop nú kaartjes voor Tina Festival!
Het allerleukste feestje van het jaar Het allerleukste feestje van het jaar
Home - Nieuws - Blijf slapen op Duinrell tijdens Tina Festival

Blijf slapen op Duinrell tijdens Tina Festival

Overnachten op Duinrell

Eén dag naar Tina Festival is natuurlijk al een groot feest, maar wat als we je vertellen dat je een héél weekend kunt genieten van het allerleukste feestje van het jaar? Twee dagen lang genieten van optredens van gigagrote artiesten, het ontmoeten van je favoriete YouTubers en TikTokkers, shoppen, en gillen in té gekke attracties van Duinrell, het kan allemaal!

Alles op een rijtje
  • Geniet twee dagen lang van optredens van je favoriete artiesten.
  • Ontmoet bekende YouTubers en TikTokkers. Het hele weekend slapen op Duinrell betekent nóg meer kans om jouw favoriet te spotten!
  • Shop de coolste make-upjes, kleding en accessoires op de markt.
  • Verblijf in een Duingalow, Glamping of op de gezellige camping.
  • Maak eindeloos veel ritjes in de attracties van attractiepark Duinrell!
  • Swing mee met de speciale avondprogramma’s voor de Tina-verblijfsgasten.
  • Mis niks van alle coole activiteiten. Geloof ons, het zijn er echt heel veel!

Van plonsen in het Tikibad tot een Tina-verrassing: ben je benieuwd naar alle extra’s die je krijgt tijdens de verblijf op Duinrell? Neem dan een kijkje op duinrell.nl/tina-festival en boek nu alvast jouw verblijf voor 2023! Ben jij er bij?

Kom alvast helemaal in de stemming

Wil jij vast helemaal in de stemming komen voor Tina Festival 2023? Check dan zeker deze video’s van de eerdere edities.

Waar kun je kaartjes kopen?

Kaartjes voor Tina Festival koop je in de ticketshop.

Vragen over tickets voor Tina Festival 2023

Tina Festival werkt voor de kaartverkoop samen met Yourticketprovider. Voor vragen over je kaartjes kun je op werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur mailen naar info@yourticketprovider.nl of via WhatsApp tussen 09:00-17:00 uur.

Blijven slapen tijdens Tina Festival?

Dat kan! Via Duinrell kan je ook arrangementen boeken en maak je er het SLAAPfeestje van je dromen van. Dat wil je toch! Ga naar duinrell.nl/tina voor meer informatie over de mogelijkheden van een verblijf op Duinrell tijdens Tina Festival.  

Wanneer kan ik kaartjes kopen?

Vanaf 13 april scoor jij je kaartje voor Tina Festival in de ticketshop. Ben je abonnee van Tijdschrift Tina? Dan koop je jouw kaartje mét abonneekorting al vanaf 11 april in de ticketshop.

Wat kost een kaartje?

Vanaf 13 april koop je jouw kaartje voor Tina Festival voor €37,95. Ben jij abonnee van Tijdschrift Tina? Dan scoor je jouw kaartje vanaf 11 april mét abonneekorting en betaal je €32,95. Ga naar de ticketshop en klik op ’toegangskaart met abonneekorting’. Vervolgens vul je de persoonlijke code in die je in Tina 16 kunt vinden.

Ook interessant?