>> Koop nu je kaartjes <<
18 & 19 september | Het allerleukste feestje van het jaar 18 & 19 september | Duinrell

Koop je kaartjes voor Tina Festival

Het allerleukste feestje van het jaar!

Op zaterdag 18 en zondag 19 september barst het feest los in Attractiepark Duinrell, Wassenaar! Tijdens Tina Festival kun je een heel weekend lang shoppen, swingen bij optredens van de coolste sterren, YouTubers en TikTokkers spotten, gillen in de attracties en heel veel leuke workshops volgen. Trek je fleurigste outfit aan, leer wat gloedjenieuwe danspasjes en oefen alvast op je Spaans, want het thema van Tina Festival dit jaar is… FIESTA!

Ben jij erbij?

Met je Tina Festival kaartje vier de hele dag feest! Naast alle leuke programma-activiteiten kun je ook nog eens 1,5 uur zwemmen in het Tikibad. Nieuw dit jaar is het middagkaartje waarmee je vanaf 12.00 uur toegang hebt. Wil je twee dagen feest? Kies dan het speciale weekendkaartje!

Speciaal voor abonnees

Als Tina abonnee krijg je 5,45 korting op de normale kaartjesprijs van 32,95. Als je t/m 1 september een vroege vogel kaartje koopt zie je dit in de shop als 2,45 korting. De korting is niet geldig op de middag- en weekendkaartjes.

Goed om te weten

Het streven is dat Tina Festival doorgaat. Mocht het festival geannuleerd worden, dan worden je kaartjes doorgezet naar de volgende editie of kun je ervoor kiezen om je geld terug te krijgen. Lees meer op Tinafestival.nl/info.