Home - Algemene vragen

Algemene vragen

Algemene vragen

Wanneer wordt het programma bekend gemaakt?
Het programma wordt beetje bij beetje bekend gemaakt. Hou Tinafestival.nl en de social kanalen van Tina Festival goed in de gaten voor het hele programma.

Komt … naar Tina Festival?
Hou Tinafestival.nl en de social kanalen van Tina Festival goed in de gaten voor alle bekendmakingen!

Kan ik iemand ontmoeten? Hoe krijg ik een meet & greet?
Hou Tinafestival.nl en de social kanalen van Tina Festival goed in de gaten voor al het nieuws rondom artiesten, YouTubers en Musers. De meet & greet kun je later bijbestellen via de Tina Festival website. Dat moment wordt groots aangekondigd via alle Tina kanalen. Meer informatie over alle extra’s lees je bij kaartjes.

Wanneer is Tina Festival?
Tina Festival vindt plaats op zaterdag 22 en zondag 23 september op Attractiepark Duinrell.
Het park gaat open om 09.00 uur en sluit om 19.00 uur.

Waar is Tina Festival?
Tina Festival vindt plaats op Vakantie– en Attractiepark Duinrell in Wassenaar, Nederland. Het volledige adres is:

  • Duinrell 1
  • 2242 JP
  • Wassenaar

Hoe laat begint Tina Festival?
Tina Festival opent om 09.00 uur.

Tot hoe laat duurt Tina Festival?
Tina Festival stopt om 19.00 uur. Je kunt dan nog wel naar het Tikibad, mits je een speciaal Tikibad-kaartje hebt gekocht. Het Tikibad sluit op zaterdag om 22.00 uur en op zondag om 21.00 uur.

Wat is het thema van Tina Festival?
Het thema van Tina Festival 2018 is Circus. De dresscode is feestelijk roze.

Is Tina Festival toegankelijk voor mindervaliden?
Tina Festival vindt plaats op Attractiepark Duinrell. Dit park is toegankelijk voor mindervaliden. Hou er wel rekening mee dat niet alle attracties op Duinrell toegankelijk zijn voor mindervaliden!

Op vertoon van je invalidepas mag je een begeleider meenemen die geen kaartje hoeft te kopen. Jij zelf moet dus wel gewoon een kaartje kopen, dan mag je begeleider op vertoon van jouw invalidepas met jou mee naar binnen.

Is er oplossing voor de lange wachtrijen gevonden?
De wachtrijen voor bijvoorbeeld inschrijvingen van meet & greets en workshops zijn dit jaar niet meer van toepassing. Je kunt nu voorafgaand aan het festival via de website kaartjes bestellen voor deze activiteiten. Er is voor de meet & greets en de workshops een beperkt aantal kaartjes beschikbaar, dus wees er snel bij! De verkoop van deze extra’s wordt groots aangekondigd door Tina.

Als je voor eind augustus je toegangskaarten voor het Tina Festival hebt besteld, krijg je als allereerst bericht dat de extra’s beschikbaar zijn én kun je de extra’s als allereerste bijbestellen. Wil je van een van deze extra’s gebruik maken, bestel dan wel direct, want op = op!

Hoe kom ik bij Tina Festival?
Het is verstandig om met het openbaar vervoer naar Tina Festival te komen. Zo kom je niet in de file te staan en weet je zeker dat je lang kunt genieten van al het leuks. Tina Festival heeft een samenwerking met NS en OAD Busreizen, om bus- en treinreizen naar Tina Festival zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ga naar www.oad.nl/tinafestival voor kaartjes inclusief busreis.

Vanaf 1 juli is het mogelijk om via de NS entreekaartjes te kopen inclusief treinreis. Klik hier om jouw treinreis inclusief kaartje te scoren!
Op het treinstation staan pendelbussen klaar om je naar Duinrell te rijden. Check kort voor je reis vanaf welke station(s) de pendelbussen rijden.

Kan ik parkeren bij Tina Festival?
Je kunt tijdens Tina Festival parkeren op en rond Duinrell. Meer informatie over parkeren volgt via Tinafestival.nl. Hetzelfde geldt voor de Kiss & Ride kaartjes.

Kan ik mijn kinderen afzetten bij Tina Festival?
Om je kinderen af te zetten bij Attractiepark Duinrell heb je een kiss & ride kaart nodig. Deze kaart is gratis, maar geeft je de mogelijkheid je kinderen voor de deur af te zetten. Meer informatie over parkeren volgt via Tinafestival.nl.