Home - Algemene vragen

Algemene vragen

Wanneer is Tina Festival?
Tina Festival vindt plaats op zaterdag 22 en zondag 23 september op Attractiepark Duinrell.Het park gaat open om 09.00 uur en sluit om 19.00 uur.

Waar is Tina Festival?
Tina Festival vindt plaats op Vakantie– en Attractiepark Duinrell in Wassenaar, Nederland. Het volledige adres is:

  • Duinrell 1
  • 2242 JP
  • Wassenaar

Hoe laat begint Tina Festival?
Tina Festival opent om 09.00 uur.

Tot hoe laat duurt Tina Festival?
Tina Festival stopt om 19.00 uur. Je kunt dan nog wel naar het Tikibad, mits je een speciaal Tikibad-kaartje hebt gekocht. Het Tikibad sluit op zaterdag om 22.00 uur en op zondag om 21.00 uur.

Wat is het thema van Tina Festival?
Het thema van Tina Festival 2018 is Circus. De dresscode is feestelijk roze.

Is Tina Festival toegankelijk voor mindervaliden?
Tina Festival vindt plaats op Attractiepark Duinrell. Dit park is toegankelijk voor mindervaliden. Hou er wel rekening mee dat niet alle attracties op Duinrell toegankelijk zijn voor mindervaliden!

Op vertoon van je invalidepas mag je een begeleider meenemen die geen kaartje hoeft te kopen. Jij zelf moet dus wel gewoon een kaartje kopen, dan mag je begeleider op vertoon van jouw invalidepas met jou mee naar binnen.

Is er oplossing voor de lange wachtrijen gevonden?
De wachtrijen voor bijvoorbeeld inschrijvingen van meet & greets en workshops zijn dit jaar niet meer van toepassing. Je kunt nu voorafgaand aan het festival via deze website kaartjes bestellen voor deze activiteiten. Er is voor de meet & greets en de workshops een beperkt aantal kaartjes beschikbaar, dus wees er snel bij! De verkoop van deze extra’s wordt groots aangekondigd door Tina.

Als je voor eind augustus je toegangskaarten voor het Tina Festival hebt besteld, krijg je als allereerste bericht dat de extra’s beschikbaar zijn én kun je de extra’s als allereerste bijbestellen. Wil je van één van deze extra’s gebruik maken, bestel dan wel direct, want op = op!

Wat mag je wel en niet meenemen naar Tina Festival?
Het meenemen van scherpe voorwerpen is niet toegestaan. In verband met veiligheidsredenen is het ook niet toegestaan om vloeistoffen mee te nemen op het festivalterrein (dus ook geen deodorant, parfum, haarlak, zonnebrand spray, etc.). Je mag daarentegen wel een deodorant roller, paraplu en zonnebrandcrème meenemen naar het evenement. Pas op, want voorwerpen die niet mee naar binnen mogen worden niet bewaard. Neem dus geen onnodige voorwerpen en waardevolle bezittingen mee.

Kan ik pinnen op Tina Festival?
Op het Tina Festival terrein staan zijn meerdere pinautomaten. Daarnaast kan bij de meeste stands met pin betalen.

Ik ben iets kwijt/ik heb iets gevonden tijdens Tina Festival. Wat nu?
Kom naar het infopunt tegenover het Kikkerrad.

Waar kan ik mijn Tina Festival pet ophalen?
Bij de Pick up tent Tina in de buurt van de Tina Glitterstage kun je je pet halen. Heb je nog geen pet besteld? Dan kun je ‘m tijdens Tina Festival ook daar kopen.

Hoe kom ik bij Tina Festival?
Het is verstandig om met het openbaar vervoer naar Tina Festival te komen. Zo sta je niet in de file en weet je zeker dat je lang kunt genieten van al het leuks. Tina Festival heeft een samenwerking met NS en OAD Busreizen, om bus- en treinreizen naar Tina Festival zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Op het treinstation staan pendelbussen klaar om je naar Duinrell te rijden. Check kort voor je reis vanaf welke station(s) de pendelbussen rijden.

Kan ik parkeren bij Tina Festival?
Je kunt tijdens Tina Festival parkeren op en rond Duinrell. Meer informatie over parkeren volgt via Tinafestival.nl. Hetzelfde geldt voor de Kiss & Ride kaartjes.

Kan ik mijn kinderen afzetten bij Tina Festival?
Om je kinderen af te zetten bij Attractiepark Duinrell heb je een kiss & ride kaart nodig. Deze kaart is gratis, maar geeft je de mogelijkheid je kinderen voor de deur af te zetten. Meer informatie over parkeren volgt op Tinafestival.nl