Home - Nieuws - 8x hierom moet jij naar Tina Festival

8x hierom moet jij naar Tina Festival

Oeps, een gat in je favo shirtje. Oh, en je mascara is ook net op. En was je buurmeisje niet bijna jarig? Whoah, jij moet nodig shoppen! Gelukkig vind je op MRKT megaveel tentjes vol leuke spulletjes en hebbedingen waar je urenlang kunt shoppen.

Waar vind je al jouw favo artiesten op één podium? Op de Tina Sterrenstage! De hele dag door zie je hier de tofste sterren. Zing, dans, lach en gil mee, want dit wordt een feestje!

Jouw favo YouTubers? In het echt! Waar? Bij de Tina Social Stages natuurlijk! Daar spot je jouw favo’s, maar met een speciaal meet & greet kaartje kun je ze ook ontmoet. Dichterbij dan dat ga je echt niet komen!
Let op: voor de meet & greets heb je een extra kaartje nodig.

Jij houdt wel van een beetje uitdaging. Tijdens Tina Festival kun je ook in alle Duinrell-attracties. Hou jij het droog in de Waterspin, Katapults of de Splash? Echte zeemeerminnen zoals jij kunnen gelukkig wel tegen een beetje water!

Het thema van Tina Festival 2019 is diep in de zee. Een duik in het Tikibad mag dus net ontbreken. Sjees van de glijbanen, probeer het golfslagbad en hou een wedstrijdje achteruitzwemmen. Gelukki mag je met je kaartje 1,5 uur zwemmen, dus je hebt alle tijd om het wereldrecord watertrappelen te verbeteren.

Je hebt eindelijk een goed excuus om die geweldige zeemeerminspulletjes te scoren die je al zo lang wilt hebben. Zo’n dresscode is er niet voor niks, toch?

Je mams blijft maar zeggen dat ze iets leuks met je wilt doen. Nou, daar weet jij wel wat op! Samen naar het allerleukste feestje van het jaar, want ook voor je moeder is er genoeg leuks te doen.

Thuis wil je supergraag knutselen, maar het wordt nooit zoals je het had bedacht. Leer tijdens de workshops op het DIY-veld van de echte pro’s hoe je iets moois maakt. Zo steel je straks thuis de show met de prachtige knutsels!
Let op: voor de workshops heb je een extra kaartje nodig.

Ook interessant?