Koop nú kaartjes voor Tina Festival!
Het allerleukste feestje van het jaar Het allerleukste feestje van het jaar
Home - Nieuws - 13 april start de kaartverkoop!

13 april start de kaartverkoop!

Wiehoee! Groot nieuws, want vanaf 13 april kun je jouw kaartje scoren voor het allerleukste feestje van het jaar! Heb je zin om een heel weekend lang te shoppen, te swingen bij optredens van de gaafste artiesten, YouTubers en TikTokkers te spotten, te gillen in de toffe attracties van Duinrell en om je handen uit de mouwen te steken tijdens leuke workshops? Koop dan vanaf 13 april je kaartje!

Psssst!

Ben jij abonnee van tijdschrift Tina? Dan kun jij 11 april al je kaartje kopen!

Meer weten over het allerleukste feestje?

Op 16 en 17 september kun jij weer feesten tijdens Tina Festival. Ben je benieuwd naar meer informatie over het allerleukste feestje? Klik dan hier en houd de Tinafestival.nl en @tinafestival op Instagram in de gaten. Wil je alvast helemaal in de stemming komen? Check dan deze video’s van de eerdere edities.

Veelgestelde vragen
Waar kun je kaartjes kopen?

Kaartjes voor Tina Festival koop je in de ticketshop.

Vragen over tickets voor Tina Festival 2023

Tina Festival werkt voor de kaartverkoop samen met Yourticketprovider. Voor vragen over je kaartjes kun je op werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur mailen naar info@yourticketprovider.nl of via WhatsApp tussen 09:00-17:00 uur.

Blijven slapen tijdens Tina Festival?

Dat kan! Via Duinrell kan je ook arrangementen boeken en maak je er het SLAAPfeestje van je dromen van. Dat wil je toch! Ga naar duinrell.nl/tina voor meer informatie over de mogelijkheden van een verblijf op Duinrell tijdens Tina Festival.  

Wanneer kan ik kaartjes kopen?

Vanaf 13 april scoor jij je kaartje voor Tina Festival in de ticketshop. Ben je abonnee van Tijdschrift Tina? Dan koop je jouw kaartje mét abonneekorting al vanaf 11 april in de ticketshop.

Wat kost een kaartje?

Vanaf 13 april koop je jouw kaartje voor Tina Festival voor €37,95. Ben jij abonnee van Tijdschrift Tina? Dan scoor je jouw kaartje vanaf 11 april mét abonneekorting en betaal je €32,95. Ga naar de ticketshop en klik op ’toegangskaart met abonneekorting’. Vervolgens vul je de persoonlijke code in die je in Tina 16 kunt vinden.

Is er al bekend welke artiesten, YouTubers, TikTokkers en merken naar Tina Festival komen?

De komende tijd wordt hier meer over bekend! Hou Tinafestival.nl en @Tinafestival op Instagram in de gaten voor updates.

Lopen er sterren in Duinrell rond?

Nee, de artiesten, YouTubers en TikTokkers kan je spotten op de verschillende podia.

Ook interessant?